su-perisi sezaryen benim için çok travmatik bir durumdu.. bebeğimi kaybetmiştim ameliyat sonrası kucağım boş kalmıştı ve çok zor ayaklanmıştım. Dikişlerim çok sızlamıştı. Hastanede karnıma bastırmaları ayrı bir eziyetti şuan öyle bir durum var mı bilemiyorum tabi.. çok konforsuzdu anlayacağın. Normal Doğumda aynı gün ayaklandım hastanede 1 gece kaldım o gecede devamlı çocuğumla kendim ilgilendim. Kesi ve dikişim olmadığı için çok rahattı. Benim hem kendi sancım vardı hem de suni verdiler ikisi birden gerçekten zordu pilates topunun üstünden hiç inmedim sancı geldikçe zıpladım ağrılarımı hafifletti. Sıcak duş aldım hastanede devamlı ve zeytinyağıyla masaj yaptık. Normal Doğum yapmak çok istedim. Asla pes etmedim. Kendimi hep ona hazırladım. Sancı anında bile hep o Doğum anını düşünerek sıktım dişimi ve oldu Allah nasip etti. Doğurduktan sonra annemden yeni doğmuş gibi hafifledim. Acayip bir duygu sezaryen de bunu hissetmek mümkün değil. Ama tabi ki sağlık durumu çok önemli şartlar elverişliyse normal doğum mutlaka denenmeli