Leylaai Arkadaşlar doktorum besin alerjisi yok test yaptırmadık ama besin alerjisinden olabilir test yapmayalım ama 3 hafta süt yumurta vb uzak dur dedi . Saçma geldi doğru mu çoöuğum sağımda biberonla içiyor ama memeden emmiyor sütümü
Deletedmom16 Leylaai süt yumurta alerjisi varsa evet emmeyi red eder ama tek başına meme reddi süt alerjisi demek bilemedim hırıltı kusma ağlama huzursuzluk kakada kan mukus ciltte egzama belirtilerinden biri ve ya birkaçı varmı
Leylaai 3 haftada uzun süre yoğurt süt yumurta peynir yemesem ne yicem içinde bunlar dan biri olan örneğin kek vb de olmazmış
Leylaai Deletedmom16 hiç biri yok sadece kusuyor beslenme sonrası memede ağlıyor ama sağdıımda sütümü içiyor
Leylaai Deletedmom16 cildine vb her şey yolunda 3 hafta uzun biberonda verme dedi . Bide süt vb alerji olsa sağdığım sütü de içmemesi lazım öyle değil mi ?? Onu içiyor biberonla
Deletedmom16 Leylaai isterseniz bir deneyin 10 gün kadar kısa bi sürede sebze ağırlıklı beslenin paketli gıdalar dan uzak durun bakalım ne olacak
Ogulcan Leylaai çıkıyor canım biz öyle sonucu öğrendik yanlız kakasını yapınca yarım saat içinde test yerine ulaştırman lazım
Leylaai Ogulcan bizim çoçuk kaka yapmıyor çok az günde 1 bazen 2 günde bir . Yarım saate çok zor yetişmesi 😣
Ogulcan Leylaai benimde öyle canım ben hastaneden tüpünü aldım evde bekledim yapar yapmaz hemen tüplere koyup götürdüm