birfincantuzruhu Kızlar merhabaaa 40 ı çıkmadan regl olan var mı aranız da? Normal mi bu durum acaba ?🤔
Emirin_Annesi10 birfincantuzruhu 40 çıkmadan regl olunacağını sanmıyorum çünkü bitti sanıp yıkanmışsınızdır ara kanama olmuştur. Mesela benim 2 gün kesilip geri devam ettiği çok oldu 4 5 kez olmuştur ama 40a kadar bekledim 40dan 1 ay sonra regl oldum
Nesrinimsii birfincantuzruhu bende 40 gün boyunca kanama bi durdu bi başladı ama her geçen gün rengi kahverengiye döndü tam 42.gün sancılı bir şekilde pembe gelmeye başladı ve doktor kontrolüm de adet olduğunu öğrendim
birfincantuzruhu Emirin_Annesi10 ama benim kanamam 10 gündür yoktu ve dün normal adet sancısı gibi sancı girdi ve bildiğin adet oluyorum. Lohusa kanamasında ne böyle ağrım oldu ne böyle kanamam
Emirin_Annesi10 birfincantuzruhu bilmiyorum canım 40 gün denilmesinin sebebi zaten kesilip kesilip ara ara kanamayla 40 güne bi şekilde tamamlanıyor içindeki pis kanlar söküldüğü için kanaman olmuştur belkide birliktelik falan yasadıysan da olabilir
Mom19 birfincantuzruhu Merhaba bende bununla ilgili post açtım.6. günü bitmişti 13. Gün kanamam başladı hemde baya çoktu bende telaş yaptım da 1 gün sürdü.Doktor bana devam ederse gel demişti çünkü çok fazlaydı.