Kuzuannesiii 6 ay 25 günlük hala kendisi bırakmıyor. Normalde doyunca bırakması gerekmez mi? uyutmak için bıraktırıyorum hemen parmağını ememeye başlıyor. Sürekli emmek istiyor. Ama emzik verincede almıyor. Sizinde varmı böyle cins bebeleriniz ?
Ballilokmamelmaliturtam Kuzuannesiii Farklı emzikler mi deneseniz acaba ? Emmek istiyorsa faydası olabilir
zlhaa00 Kuzuannesiii bnmde bebeğim 9 aylık sütüm olmasına rağmen emmiyor ya ısırıyor bırakıyor çok üzülüyorum keşke hep emse bırakmsa gece biraz emmiyor gündüz birkaç dakika hemen bırakıyor insallah azda olsa 1 yaşına kadar emer 🙄
Beyaz95 Kuzuannesiii 😂😂😂😂yok vAlla benim bebem onceden oyleydi sonra duzeldi seninki baya cinsmiş ben uc dord ay yasadim onu
Kuzuannesiii Ballilokmamelmaliturtam avent denedim almadı. Biberon dahi istemiyor. Su içirmek için kullanıyorum istemiyor. Ama memeyi bırakmak istemiyor. Hiç kendiliğinden bırakmaz ben bıraktırıyorum
Mavismila Benim ki de öyle iki aylık ama bilmiyorum bu durum sürekli sütümmü yetmiyor gibi sorular getiriyor aklıma 🙄🙄🙄
Cutes Mavismila seninki çok minik bırakmaması normal emmekten başka bir şey bilmiyor bebekler o aylarda
Beyaz95 Mavismila senin beben kucuk kuzum senin daha var😂birak emsin sonra artik birakicak kendisi doyunca
Kuzuannesiii Mavismila o zamanlar zaten hiç rahat bırakmıyordu. Şimdi 3 4 saat emmeden durabiliyor ama emmeye başladı mi kendisi bırakmıyor
Kuzuannesiii covirgin evet alt dişleri çıkarken daha düşkündü sürekli memede durmak istiyordu. Acaba üst dişleri mi çıkıyor
Kuzuannesiii Cutes oğlum ilk doğduğu zamanlar hiç yakamı bırakmıyordu. Şimdi o kadar değil mesela 3 4 saat emmeden duruyor. Ama emdimi de kendi bırakmıyor emmese bile ağzında duracak
Kuzuannesiii zlhaa00 ya benimki sütten değilde emmese bile ağzında dursun istiyor. Beni sanki emzik gibi kullanıyor . Öyle diyeyim 😄
Mylittleboy Kuzuannesiii belki cok memee tuttugundan uyku zamanına gecis yapıyor felan olabilir mi acaba ? Benim oglum emzik almaz parmak emer ama anlatısında tekrar parmak alınca dalmak icin devam ediyor gibi geldi🤷🏻♀️
Kuzuannesiii Mylittleboy evet dalmak için parmağını alıyor. Ama mesela emerken uyumuyorsa kendisinin bırakması gerekmez mi? Emmese bile ağzında dursun istiyor
Fato55 Kuzuannesiii benim kızda öyle saatlerce meme de çektiğim an elini götürüyor agzına sonra da uyanıyor zaten
hilaliii Kuzuannesiii bide şu wee baby in damaklı 10 liralık olanlardan dene canım benimkide damaklı wee baby tuttu
zlhaa00 Kuzuannesiii ilk aylar benmde öyleydi canm geciyo o süreç oturmaya ve emeklemeye başladıgı zaman ele ayaga sıgmıyolar gercekten çok yorucu
Mylittleboy Kuzuannesiii normaldede parmagını aldıgı icin bos bi sekilde emdikleri icin hosuna giden birsey oldugundan bırakmıyordur sen onun emdigini kestigini cekerken o anlarsın bos ceker cunku ole durumda sen hep cek o zamanla anlar yoksa 1 saat 2 saat memede dursa anne kokusu rahatlık hepsi onun avantajına yani bırakmaz