CakilMila Merhabalar, 6.Ay aşıları yapıldıktan sonra bebeğinizin ateşi kaç dereceye kadar yükseldi? Bizimki geceden beri en düşük 37.5 ve az önce de 39 idi. (Calpol veriyorum 4 saatte bir) Ve alından ateş ölçerimiz var, arka arkaya öptüğüm halde farklı sonuçlar veriyor anlam veremedim.. Kendimi ölçtüğümde sonuç aynı fakat kızımı ölçerken 38.3 // 38.6 //38.8 //39.1 gibi sonuçlar veriyor, TECRÜBELİ OLAN ANNELER SÜRECİ ANLATABİLİR Mİ🙏🏻
deletedmom1067 CakilMila cnn o ateş ölçer yanıltıyor biz bide koltukaltı için aldik ikisini birlikte kullanıyorum
AlyaBaby CakilMila bizde 4. Ay aşımızı olduk ateş yaptı 2. Ay aşısında olmammıştı valla alnından kulagından koltuk altından ölçüyorum hepsı değişik sonuc veriyor anlamadım gitti 🥴 bizimde 38-38.4 e oadar cıktı
MirAlimm Herkesin ki aynı değildir ama alindan ölçen bi işe yaramıyor eczaneden 10 15 liraya koltuk altından al hemen onunla olc
CakilMila MirAlimm Onlardan evde 2 adet var, sonuç vermesi 1 dakikayı buluyor neredeyse çocuk hareketli olduğu için sonucu da alamıyoruz koltukaltına koyduğumuzda. Ama beni sabit ölçerken çocuğu değişkenli ölçmesi tuhaf