AloneMom Hanımlar hadi herkes beğendiği çocuk kitabının resmini paylaşsın. ben 1 yaşındaki kızıma bu kitabı aldım bayıldı elinden düşmüyor içindeki hayvanlar cırt cırtlı sök tak çok sevdi 4 yaşındaki kızımlada bu kitaplardaki etkinlikleri yapıyoruz çok seviyor
Deletedmom_29 AloneMom henüz kitap sevme aşamasına gelmedi oğlum. Dört buçuk aylık bekliyorum burada bana da fikir olur. Hareketli bahçe bende de var. Ve birkaç tane resimli hikaye kitabı 🌸
defnesmomm AloneMom İş Bankası Hareketli Kitaplar serisinden 5-6 tane kitabımız var, hepsini de çok seviyor kızım. Bir de Highligths’ın ödüllü kitap serisi var, bir kutudan 10 tane kitap çıkıyor, onu da çok seviyoruz 🌸 Kızım 10.5 aylık
HonKiPonKiDoNiNo AloneMom Tek tek atamadim direk boyle paylasiyorum.. Özellikle Koray Avci Cakman ve Nazli Deniz Guler kitaplarini cok seviyor kizim ve en guzel yani seri halinde olmalari.. Daha cok anlamasada surekli okur resimleri gosteririm ona, tarzi kitap yemek 🙈🤣
Woody Deletedmom_29 5,5 aylıkken İş Bankası Yayınları Külkedisi almıştım. Sesli kitap. Bayılmıştı. 15 20 dkda toplam 1 saat vakşy geçiriyordu. Hala da çok seviyor https://www.iskultur.com.tr/kulkedisi-kendi-sesli-masalini-yarat.aspx
hhanim Deletedmom_29 ınternetten aldim simdi yorumlardan gördüklerimi ama hareketli bahce nasil bir kitap acaba cirtli mi o da
mondschein_x Deletedmom_29 benim bebeğimde dört buçuk aylık sesli kitap aldım çok sevdi. Tavsiye ederim 😊
AloneMom Zeynaa1 ilk kızıma almıştım bende evet yani daha güzel kitaplar var benimde şimdiki aklım olsa almazdım 😂içeriğine bakmadan almıştım artık alacağım kitabın içeriğine youtube dan bakıp öyle alıyorum ☺️
Zeynaa1 AloneMom bende genelde bakıyorum içeriğine buna dikkat etmemişim çoğu beğendiğim kitap zaten piyasada yok
Pprreennssaanneessii AloneMom merhaba postunuz çok güzel olmus teşekkürler hatta cirtcirtli olan çiftlik nette bakacağım nasipse 16 aylık bebegim o da sever kesin ve bende artık yorumlara ve nette video izlemeden kitap almıyorum absurd bisey olmasin verilen oara bosa gtmesin diye kimisi acayip pahalı misal hareketli kitaplar 32 tl bence çok pahalı yani 🤷♀️
AloneMom Zeynaa1 youtube da küçüklerebüyüklerekitap diye bi kanal var güzel kitaplar var orda oraya bakabilirsin canım
Zeynaa1 AloneMom alidenizinkutupahasi var onada bakıyorum ama benim kızım oynadığı kadar kitapları isiriyorda onun için daha çok kalın kitaplar almaya çalışıyorum
defnemilam Woody merhaba bu sesli kitabin sayfalari normal kagittan degil mi plastik oyuncak gibi olanlardan degil yani
Zeynaa1 AloneMom ince yaprak biraz daha buyunce artık aslında şimdi alıp kaldırmak istiyorum ama malum ancak yetisiyoruz artık zmaani gelince 😊