annesinin_kizi Merhaba kızlar lor peynir hazır alacağımız bir yer varmı Yoksa kendim yapmak istiyorum da nasıl yapıcam çiğ süt olması lazım dimi market sütüyle olur mu yoksa Bi yardım edin de yapayım çiğ süt nerden bulurum bilmiyorum ama
NesAli annesinin_kizi günlük sütten yapmanız gerekiyor zaten çiğ süt önerilmiyor. Bi sayfamız var @2bebek2annee instagram da paylaşım yaptım bakabilirsiniz ☺️
Ali128 annesinin_kizi merhaba hemen tarif veriyim sabah yapmıştım 😊 bimden yada marketlerden günlük süt alıyorum kaynatıyorum kaynattıktan sonra içine 4-5 damla limon damlatıyorum hemen kesilmeye başlıyor bi 5-10 dk bekletiyorum iyice kesilmesi için ondan sonra süzgeçle süzüyorum mis gibi oluyor 😊
Ali128 annesinin_kizi yo hayır plastik yada cam şişede günlük süt taze süt yazıyor ben pastörize süt ile normal sütlede yaptık poşet sütle yapmadım 😊
Deletedmom_29 annesinin_kizi çiğ süt arıyorsanız nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye’de iseniz kasaplardan alabilirsiniz
annesinin_kizi Deletedmom_29 Türkiye ama canım burasi küçük ilçe eşimin işi için burdayız kimsemiz yok nerden bulabilirim bilmiyorum ki ama kasaba sorayım Bi teşekkür ederim canım 💞
Deletedmom_29 annesinin_kizi rica ederim genelde kasapların kendi çiftliklerinde kendi inekleri kendi sütleri olduğu için hem güvenilir oluyor hem de kolayca bulunabiliyor. Burada bebek için çiğ süt kullanmayın demişler o konuda bilgim yok ama kendiniz için alıp kullanabilirsiniz.