Karaoglannesi Bebeğimin alerjik olduğuna teşhis koydu doktor süt diyetindeyim yufkada ve simitte var mı süt?
KardelenYB Karaoglannesi sütsüzüne İzmir’de gevrek derler sütlüsüne simit siz nerd yaşıyorsunuz bilmiyorum ama alırken aldığınız yere sorun yufka da yok
Karaoglannesi Mom299 susam için bişey demedi bebekler %90ı süt alerjiktir dedi diğer ürünlerin diyetini yapmanı önermiyorum Şuan dedi
Mom299 Karaoglannesi Bizimda sadece süte var diger besinlere yok ama susam ve süt fıstık yasak bize de
Deletedmom16 Karaoglannesi yani bunu aldığın yere sormalısın canım bazı ekmeklerim üstüne bile sürüyolar fırına sorun
Zeynepli1234 Karaoglannesi benim aldığım yufkacıda iki çeşit var biri sütlü biri sütsüz bence bunu aldığın yere sor . simiti bilmiyorum
Ilknuraltun Karaoglannesi simit bazı yerde sütlü oluyor dikkat et bende diyetteyim pastane simidi özellikle
dertlikerkenez Karaoglannesi yufkada süt bulunmuyor ancak bazı simitlerde margarin veya tereyağ kullanıldığı için mutlaka aldığınız yerden teyit edin.
Humi Karaoglannesi yok canim ikisindede. Ama simitteki susam bicok bebekte alaerji yapabiliyor. Dikkatli yiyin