Bsrayby Kızım 24 günlük ilk haftalar sütümü Sağıp veriyordum emmiyor sonra sütüm kesildi ona yetmiyo anca bir sefer verebiliyorum. Mama yiyor normalde anne sütünde su var ve bu bebegin su ihtiyacını karşılıyor. Şimdi mama veriyorum ve mama da su yok ne yapmalıyım . Çay kaşığıyla vermeli miyim
Happydefne Bsrayby kuzum mamayi suyla hazirliyoruz ya oda onun ihtiyacini karsiliyor ben 2 aylikken 3 gunde bir 1 cay kasigi kaynatilmis ilitilmis su verdim ,
BaraninAnnesi Bsrayby bebegim 5 aylık hiç vermedim su. Mama meme devam ediyoruz. Arada denk gelince 2,3 defa verdim ama özelikle vermedim gerek yok cunku
Gorkemkc Bsrayby mamadan sonra kaynamış ılınmış suyu çay kaşığıyla 1 tane olucak şekilde verebilirsin canım ben doğduğunda vermeye başladım mama verdiğimiz için şuan 4 ayı doldu su vermeyi hiç bırakmadım hatta doktor böbrek büyümesi var su vermiyormusun diye çıkışmıştı veriyorum diyince susmuştu
Kavinsmom Zaruri değil isterseniz verin, bazı dr çok karşı, bazıları da gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız verin diyor. Ayrıca burada okumuştum bir kaç kaşık su’dan hastanelik olan bebekler varmış bilmiyorum..
Gorkemkc Kavinsmom birkaç kaşık sudan hastanelik oldu diyenler abartmış olmalı.Birçok makale okudum bu konuda.Su zehirlenmesi diye birşey var bebek böyle bardak bardak su içerse kandaki soydum değeri 135ml in altına düştüğünde kandaki su oranı yükseldiği için zehirlenilebilirmiş ama yani birkaç çay kaşığıyla hastanılan bebek ne duydum ne gördüm nede okudum.Su zehirlenmesi bizler içinde geçerli 4 litreyi geçersek günde su zehirlenmesini yaşamamız olağan durum
Kavinsmom Gorkemkc postu bulma şansım yok ama gördüm eminim artık ne derece doğru bilmiyorum benim dr ihtiyacı yok dediği için meraktan bir iki kaşık verdim sonra bıraktım.
Bsrayby Kızım mama kullanıyor 25 günlük kabız çok zor yapıyo sma kullanıyoruz ne yapmalıyım mamayı mı değiştirmeliyim