arassmother Kayseri şehir hastanesinde kalça ultrasonu çekiyorlar mı birde hemen oluyor mu işlem yoksa gün veriyorlar mı bir de 45-60 gün arasında yapılması gerekiyormuş ne zaman gidilmeli bilgisi olan var mı acaba 🤔
CansuBozkurt_ arassmother o hastaneyi bilmiyorum ama Ben hatayda devlet hastanesine götürdüm Hemen oluyor gün vermiyorlar sadece bunu biliyorum Sadece doktor muayene ediyor, cihaza falan sokmuyorlar bebeği yani Eliyle muayene edecek canım, o yüzden hemen çıkıyor
ebrumehmethan37 arassmother kastamonuda özel hastanede yaptım ben doğum doğum yaptığım gün 2 ayy sonrasına gün vermişler
Cigdemarass arassmother bugun ankaradadevlet hastanesındeyaptırdım kalca ultrasonu ve aynı gun hemen yapıyolar cocugun altını soyduruyolar ve cıhazı bacaklarına dokundurtup cekıyo hemen 5 dk bısey☺️
Nisam3553 arassmother Kesinlikle ihmal etmeyin gününü geçirmeyin. Biz 1.5 aylıkken çekildik açıklık çıktı aparat taktık. Çocuk doktoruna gidiyorsunuz o sizi radyolojiye yönlendiriyor aynı gün çekiliyor
arassmother ebrumehmethan37 ben doğum yaptığım hastanenin çocuk doktorundan çok memnun değilim başka bi çocuk doktoruna götürmek ve ona devam etmek de istiyorum aslında
CansuBozkurt_ Meftunbiranne bizde öyle oldu 3 aylıkken götürdüm, adı kalça ultrasonu diye geçiyor ama öyle cihazla falan bakilmiyor, yaptıran annelerde söylesin, doktor muayene etti bacaklarından sonucu çıkarttı öyle oldu yani
arassmother Cigdemarass bende merak ediyordum işte gün veriliyor mu falan diye iyi oldu bende haftaya götürürüm artık tam zamanı oluyor
arassmother Nisam3553 tabiki gidicez ihmal etmem rabbim size sağlık versin tez zamanda iyileşsin yavrucak
ebrusmsk arassmother ozel de dogum yaptım kendi çocuk doktorumuz pek hoşuma gitmeyince ankara gata hastanesine götürdüm. Orada ilgi alaka müthiş ama bebek 2.5 aylik olmadan kalça ultrason u cekilmiyormus. Ocağın on beşinde randevum var.