Merve_96 Kubrabuse her emzirmeden sonra dezenfekte etmen gerek gaz olayı silikon uçla emince daha fazla olabiliyor çünkü daha çok gaz yutuyor uçla silikon uçla emerken göğüse tam uyarı gitmiyor süt üretimi içim etkili bu birde göğüste ki sütün hepsini boşaltamadığı için bir süre sonra sütte azalma oluyor diye biliyorum ama uzun süre sadece uçla emzirenlerde var tabi ki bizde 1 aylıkken bıraktık silikon ucu
arassmother Kubrabuse hemen hemen bir ay boyunca silikon uçla emzirdim mecburiyetten tabi süt tam anlamıyla gelmiyor gelmediği için doymuyor tam olarak emmediği için de süt üretimi az oluyo zorladım kendimi de bebeği de uçsuz denedim başardım şimdi Daha iyi geliyr süt bide silikon uçla emzirirken bir kaç kanal açılmıştı şimdi daha çok kanaldan süt geliyor
Sfat Kubrabuse 3 aydır silikon uçla emzriyorum. Sütümde azalma olmadı, o kişiden kişiye değişir bence. Emzirme danışmanı da aynısını söyledi sütte azalma olmaz. Sadece göğüs ucuna göre silikon bulmaya çalış, kaymasın, hava almasın yeter.