gmzyldrm0633 bize doktor 1 yaşında tek doz olarak yapacaz dedi ama internetten baktım 5.ayda vuran var size ne zaman vuruldu acaba bizim doktor mu hata yapıyor kafam karıştı
elizinannesi-19 gmzyldrm0633 her doktor farklı takvim çıkarıyor. Onun dozları var. Bexero ve menenjit. Bexero 3. 5. Ve 14. Ayda. Nimenrix ise 7. Ve 13. Ay olarak söyledi. Hepsi bitti sayılır. Sadece 14. Ayda yapılanı kaldı
Gamzef gmzyldrm0633 1 yaşından sonra tek doz dediği nimenrix aşısı. Bir de bexsero var ve o biri pekiştirme dozu olmak üzere 3 doz yapılıyor.
damlahira gmzyldrm0633 Biz 1 buçuk yaşından sonra başladık 3 doz olduk son doz kaldi artık bitiyor şuan 26 aylık
Balkupum2505 gmzyldrm0633 bana bu asidan hic bahsedilmedi en son 6 ay asimiza gittihimizde artik 1 yasina kadr aşı yok dedi hemsire 🙄 sadece şubatta kana bakilmasi icin gelin dedi
Busraclakan Bebebgim 5 aylık bugün sağlık ocağı doktoru bana yaşını bekleyelim tek doz yapalım bi fark yok hem yoksa 3 veya 4 doz yapılıyor baya maliyetli 2 bin buluyor ücreti toplam dedi bende anlamadım
Seyma4607 Balkupum2505 bazı ebeler söylüyo bazısı hiç umursamıyo bizimki tek tek anlattı hangi aşılar olduğunu doktorunuzada söyle takvim yapsın ona göre yapalım dedi doktorda yaptı son birer dozları kaldı ama geç kalmış sayılmazsınız doktorunuzla bi görüşün
Seyma4607 gmzyldrm0633 doktora göre değişiyo takvim ayarı bizimki nimenrix 3 5 13 bexero 4 6 14.aylarda ayarladı son 13.14.ay dozları kaldı