Dasbaby 3 ay 7 günlük bebeğim diş çıkarıyor normal mi😒Bebeğimin daha uyku düzeni yok diş çıkarıyor.İsyan etmiyorum evladım sağlıklı olsunda çok yoruldum Allah biliyor 😒Yurtdışında yaşıyorum burda saat 5 ve ben hala uyumadım
Akyel23 Dasbaby aynen canım bizde diş çıkarıyoruz biraz olsa zor uyuyoruz sabaha karşııı işte alıştık 4 aylığız bizde
Bazik Normal benim bebegim de 3 aylıkken çıkardı daha da devm ediyor şuan 1 yaşında uyku düzeni yok hiç bisy yemiyor doğru düzgün 2yasindan sorna düzene giriyormuş bizde ogle sabaha karşı uyuyoruz hep
Dasbaby Bazik ayyy Allah yardımcımız olsun canım 😒. Başkalarının cocuguna bakıyorum akşam 9 da uyudu sabah 7 de uyandı diyorlar. Şaşırıyorum acaba bendemi bir problem var o kadarda uğraşıyorum uyku düzenine
Annesininmucizesi_ Dasbaby olmayınca olmuyor vallahi 6 ay7 günlük kızım var. Doğduğundan ver uykuya dirençli gündüz toplasan 20-30 dk uyur . Akşam sözüm ona kurduğum uyku düzenini uygularız 20 - 25 dk da bir uyanır çığlık çığlığa ağlar . Çözümü yok gibi artık . Yorgunluktan uykusuzluktan nefesim kesiliyor
Bazik Dasbaby amin inslalh benim oğlumda ogle gündüz ya yarim saat yada 10 dakka uyur gecede en erken 1 bucuk en gece 3 ve 5 arası uyudunda her 5 dakkda bir emmek için uyanır
Dasbaby Annesininmucizesi_ aynen benimkide öyle 20 30 dk uyuyor sanki birisi uykusunda biyerinden çimçirmiştirte öyle bir bağırma. Ne yapacağımı şaşırdım algılarım kapandı uykusuzluktan yorgunluktan birisi bişi anlatıyor mal mal suratına bakıyorum
Akyel23 Dasbaby Allah yardımcımız olsun ayvamızda tatlı olsun be Zuhal.Sor Zeynebe sende bebek uyudu sende uyuyabiliyor musun nerdeeeeeee uyku düzenim değişti şeklim şemalim kalmadı ki uykum düzelsin🙄 parantez içinde annelik kolay değilmiş be aGa 😂