Kejdndhh06 Benim oğlum 6ay 3günlük sürünme hareketi yyapıyordu bu ara dizleriyle dengede durmaya calışıyor ne zaman emekler sizinkiler ne zaman emekledi
Ceydakoruc gmzyldrm0633 valla tamda o kadar🤦🏻♀️bu gözler burda bebeğim 3 buçuk emekliyor diyenleri gördü👀
Ceydakoruc Maviyesil121212 ayyyy sizinki çok geç kalmıışşş benim ki doğduğunda emekliyoduuu🤪 benim kızda 8 aylıkken başladı 🤭
Serap11 Kejdndhh06 6 aylık emeklemişti oğlum. Aynı şekilde sürünüyordu dizlerinin üstüne kalkmayı becerince 1-2 öne gitti. 1 hafta içinde falan olmuştu. Dizlerinin üstüne kalkıyorsa yakındır hazırlanın 😊
Dasbaby Ceydakoruc hahahahaahahaahahaaaaaaahaaaa😂bir bayanda buraya yazmış benim bebeğim 3 aylıkken kafasını kaldırıyordu vs diye 1 Hafta önce 3 gün ağladım benim bebeğim kafasını kaldıramıyor diye. Aklıma neler geldi. Doktoru aradım açıklama yapıp azarlayıp kapattı telefonu 😂
Ceydakoruc Dasbaby ya 3 aylıkken kafasını kaldırması daha olağan bişey, çünkü benim kızda 4 aylık falandı ama 3 aylık emeklemek nedir yav 5 dese amenna ama 3 ne😂
1Taylannesi Oğlum 18 Mart doğumlu 9. Ayda sürünmeye başladı. Biraz hantal sanırım kilodan totosunu kaldıramıyor.