Balim Merhaba arkadaşlarım. Size bir konuda danışmak istiyorum. Önümüzdeki ay işe başlamak zorundayım. Bebeğim 9 aylık anneanne , babanne dönüşümlü bakacaklar. Kızım bana çok düşkün bu ayrılıktan en az şekilde etkilensin istiyorum var mı tavsiyeleriniz?
Fatmat Balim bende haftaya başlıyorum 6 aylık olmak üzere.annem bakıcak ama genede gözüm arkada.bende durayım şurda tavsiye için
ALYASNB Balim Aynı durumdayız bende buracıkta gelecek tavsiyeleri izleyeyim. Rabbim yardım etsin bebeklerimize ve bize🙏🙏🙏
Yeliz Balim Fatmat Sabiha ZeynepAdam ALYASNB Carpediem Uzmanlar işe başlamadan kademeli olarak hergün süreyi arttırarak evden çıkıp bakacak kişiye bırakın diyor. Sizin döneceğinizi anlasın. Hem onlarda başbaşa kalıp alışırlar.
ZeynepAdam Benimde rapor kasımda bitiyor en az bi ay ücretsiz almak istiyorum ama şimdiden hiç bırakasım yok :/ benimde annem bakacak gözüm arkada kalmaz da bırakmak bana zor gelecek :(
Carpediem Bende 1 ay sonra işe başlıyacağım annem bakacak, 6 aylık oluyor kızım, şimdiden üzüntüsü sardı nasıl ayrılacam diye😞 kızım memede uyuyor, yavaş yavaş bu alışkanlığından vaz geçirmeye çalışıyorum, şş pat yöntemini deniyorum. biberon kullanmıyor bardaktan içirmeye çalışıyorum. Kısa süreli anneme bırakıp dışarıya çıkıyorum ağlama krizleri yoğun oluyor:( Ek gıdayada yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum doktorun onayıyla.