Miracimm Hayırlı geceler kizlar size acil bı sorum olucak oğlum 6 aylık uyuturken burun tıkanıklığı yaşamaya başladı ben açtım yatırdım bidaha uyandı bidaha açtım yatırdım sizce başka ne yapabilirim gece rahat uyuması için çabuk tikaniyo cnku belli
KeremTalha_4153 Miracimm acaba o da fazla mı kuruyor. Biz buhar makinesi nemlendirici kullandıktan sonra rahatlamıştık.
PrensessAnneesi Miracimm soğanı ikiye bölüp bi kactane karanfil batiriyordum içine benim kızımda öyleydi hsata olduğunda hemen yapıyordum havadaki mikrobu kırıyor burnunu da açıyor du inşallah işine yarar
yaseminyaren Miracimm Benimde 6 aylık kızım çok tıkanıyor ve temizlersek feryat figan ağlıyor burnunun kenarları fln da çok kurumaya başladı . Serum fizyolojik su alicam birde öyle deniycem. Kafasının altına hafif bi yükseklikte yastıkla yatırıyorum artık geceleri o kadar tikanmiyor yastıksız yatırıyorsanız öyle bir deneyin bir kaç gün isterseniz
Miracimm PrensessAnneesi smdi yaptım soğanı soymadan böldüm ortalarina karanfil yerlestirdim baş ucuna koydum iyi gelir dmi herks öyle demis insallh iyi gelir dua edin lütfen
Ync Kalorfr açıksa tikarbizdede surkli oluyodu ben çareyi peteği kapatmakta buldum oda isisi 22 23 u gecmesin
KeremTalha_4153 Miracimm geçmiş olsun . Sobanın üzerine su kayun kaynaması zaten odatı nemlendiriyor. Bebeği bol bol emzirin. Yuz üstü yatabiliyorsa öyle deneyin rahatlatıyor onu bir nebze
Piremsesin_annesi Benim kızımda öyleydi burnunu devamlı açıyordum tıkanıyordu boğazında balgam birikiyordu doktorda burnu tıkalı devamlı açmalısın dedi bende ek gıdaya geçtiğimiz için kardut özü veriyordum kahvaltısına katıp bir hafta sonra düzelmişti çok şükür
_Kardelen_ Gün içerisinde serum fizyolojik sıkın tıkanıklığı beklemeden . O cok iyi geliyor birde odayı sık sık havalandırmak cok önemli
Gorkemkc Miracimm benim bebeğiminde 4 ayı doldu özellikle son günlerde burnu çok fazla doluyor nefes alınmıyor ve birtürlü temizlenmiyorda evimizde kalorifer yok sona var sobanın üstüne kaynamış su koyuyorum çaydanlıkla geceleri daha rahat uyuyor nem yarattığı için