1yaramazannesi 571632 sadece mama mı alıyor ben biraz emziriyordum çok sütüm yoktu ama 3 saatte yada 4 saatte ede 60 cc veriyordun
Gokcemsii 571632 kaç cc olur bilmiyorum bebeğiniz ne kadar yer cevabı burda ama o dönemde bebekler 2 saatte bir beslenmeli. Sadece mama mı veriyorsunuz?
Dnrsln 571632 benim bebeğimde 45 günlük doktorumuz 90 120 cc içebilir dedi anne sütü verdikten sonra üzerini 90 120 cc ye mama ile tamamlıyorum ortalama üç saatte bir.
Bilgebilgu Bende az sut verdim 60 cc veriyordum 4 saatte bir emme bir ogun 2 saat sonra mama ogun şeklinde
Pinar3529 Canm ilk 30 dene eğer daha doymuyorsa 60 CC en fazla diye biliyorum 3 saatte bir yani ben öyle yapıyordum ,3 saatte 1 60 CC veriyordum 2 ay olana kadar yavaş yavaş 90 a çıkmıştı
Badiss Dnrsln bende öyle yapıyorum henüz 120 ccye çıkmadım ama 3 saate bir 90 cc verıyorum. Gündüzleri bazen 2,5 saati buluyor.
Badiss @571632 Merhaba benim kızım şuan 48 günlük ve 1. Aydan itibaren 3 saate bir 90 cc verıyorum. Bence bebeginizin ne kadar istediğine siz karar verin. İlk doğdugu 1-2 hafta 30 cc içiyorlar 70-90 cc arası 45 günlük bebek için idealdir.
Dnrsln Badiss doktorumuz 3 saatte bir dedi ama besledikten sonra bazen hemen uyumuyor. Uyuyuncada 2 3 saatti buluyor bu seferde beslenme süresi uzamış oluyor o yüzden miktarda atabiliyor.
Dnrsln Badiss bebeklerimiz yakın 45 yazmışım 47 günlük benim oğlumda 20 Kasım doğumlu. Kızınız emiyor mu acaba
Badiss Dnrsln bana kalırsa beslenme miktarınızı arttırmayın çünkü gereksiz bir şekilde mide büyümesine yola açabilirsiniz yazık daha çok küçükler hemde kusmaya teşvik edersiniz. Bırakın uyusun acıkınca zaten aglayarak uyanıyolar 🥰
Badiss Dnrsln benm bebeğimde 18 kasım doğumlu. Aslında emmeye çok meyilli ama çok çabalamama rağmen sütüm gelmedi 😢 haliyle oda avazı çıktıgı kadar agladı mamaya geçmek zorunda kaldım. Günde bir iki kre 5 dk emiyor o kadar
Dnrsln Badiss yok uyandırmıyorum zaten kendi uyanıyor 3 saati geçince beslenme süresi 110 120 cc anca buluyoruz tabi daha erken olursa beslenme süresi bu seferde 60 70 cc kalıyor.
Dnrsln Badiss benim aynı şekilde sütüm çabuk gelmedi hala az bu süre zarfında da mecbur mama verdik biberonla ona alışıncada bu sefer memeyi istemedi bende hala uğraşıyorum emmesi için inş döner.
Badiss Dnrsln anladımm ben cc olayını arttırıp azaltmıyorum hep sabit siz aclık saatıne göre değiştiriyorsunuz ama tabi bebegniz nasıl kabul edıyorsa ☺️
Badiss Dnrsln ilk doğdugunda sarılıgı çok yükseldi 16.5 larda seyredıyordu o zamanda 2-3. Günü ve sütüm damla damla gelıyordu yeterli beslenemeyince iyice arttı sarılık. Sabaha kadar damla damla anne sütü mamayla besleyerk hastaneye yatırmaktan kurtardım 😞 o yüzden dedimki şu berbat dönemde mamada olsa verecem cocuguma herkes emzirecek diye bişey yok annesi olmadan büyüyen bebekler ne yapsın. Bende isterdm şakır şakır gelen gögüsüm olsun🤷🏼♀️🥲
Dnrsln Badiss kesinlikle öyle herkes ister emsin ama bazen olmuyor anneler çok yıpranıyor üzülüyor. Ama pes etmeyin emzirme danışmanları ile görüşün öncelikle sütünüzü arttın benim artmaya başladı. Süt arttıkça bebekte memeye yanaşıyor.
Gulbeste 571632 iki ölçü üç saatte bir ama kilosu önemli çocuğun kilosunu yazıp mama hesabı yapabilirsiniz