aliMommy Çocuk veya çocuklardan sonra kac kilo aldınız gitti mi? 2.ci çocuktan sonra kilo daha zor mu gidiyor
23082020 aliMommy valla ben çokk alırım diye düşünüyordum 9 kilo aldm doğumdan sonra 5 kilosu gitti direk şuan hamile kaldığım kilonun da 1 kilo altındayım nasıl oldu bende şoklardayım eşim bile sen çok kilo alırsın veremezsin diyip duruyordu 🙂
Zekimurendebizigorecekmi aliMommy Bende toplamda 15 kilo aldım Doğum sonrası 8 kilo gitti kalan 7 kiloyu da verdim çok şükür
Minikkualamm2123 aliMommy kesinlikle 2 çocuktan sonra 2 sene olacak hala duruyor ilk doğumumda 40 çıktıktan sonra bekarken olan kiloma dundum ama 2 çocuktan sonra şuan 9 aylik hamile gibi göbeğim..😔
Tuba aliMommy ilk çocukta 35kg aldım hepsi gittş geri, ikinci çocuk da 20kg aldım, yaklaşık 5 ay oldu doğum yapalı ve yeni gitti
Bsragny İkinci çocuğumu bir sene önce kucağıma aldım hamile kaldığım kiloya döndüm zaten hamileyken çok almamıştım 6 kilo almıştım oda gitti fakat hamile kalmadan önce de kiloluydum şimdi bir türlü veremiyorum yapıştı kaldı 😄