Haggirl89 Merhaba arkadaşlar Birşeyden emin olamadm yardımcı olursanız sevinirim. Bebeiim devam sütü kullanıor şuan 8,5 aylık aptamil 2 kullanıyor. Aptamil 3 numarayı 9 ay bitincemi alıcaz yoksa 9.ayına girince mi?
Gokcemsii Haggirl89 ben doğduğundan beri aptamil kullanıyorum. 6 aylıkken 2 numara aldım yemedi çok şaşırdım. 6.5 aylıkken de 3 numaraya geçtim. Normalde 6-9 arası 2 oluyor. 9 aya girdiğinde başlayabilirsiniz diye biliyorum. Kızım şu an 8 aylık 3 kullanıyoruz.
Haggirl89 Gokcemsii hmm doymama gibi olayıda var he 🤔 bnm bebeim en fazla 150cc içior şuan daha fazlası çok gelior çıkartıyor. Bebeden bebeye değişiyor demekki. Ee o zamn ne etcem bn 🤷♀️😅
Esilamm01 Ada54 hayr cnm kızım 8 bucuk aylık sma kullanıyoruz 2 numara 6_12ay arası 3 numarası 12 ay sonrası sma da galiba her mama farklı
Gokcemsii Ada54 He yok bende bakındım birazda bebelacta 3 numara 1 yaştan sonraymış. Sanırım sadece aptamil böyle ☺️
Haggirl89 Gokcemsii aynn her mama da farklı hepsine baktm aptamil de 9-12 ay 3 numara denicz artk tşk ederim ☺️☺️