Guldendikmen 1 ay 25 günlük erkek bebeğim var başlarda gaz sıkıntımız vardı çok şükür azaldı fakat bebeğim hiç uyumuyor devamlı emmek istiyor hatta sütüm yetmiyor diye mama verdim gene emmek istiyor çünkü orda uykuya dalıyor10 dk uyuyor tekrar uyanıyorq doktora götürdüm idrar testinde enfeksiyon çıktı ama yeterli düzeyde degildi tekrarladık testi cuma sonucu çıkacak
nnnurcann Guldendikmen benim de kızım 1 ay 8 günlük gaz sorunumuz bitti şükür bu kez uyku düzeni kalmadı gece gündüz 1 saat uyuyor uyumuyor deli gibiyim resmen uykusuzluktan
c3rence Guldendikmen çok geçmiş olsun canım. Benimde 59 günlük ikizlerim var henüz hiç uyumadım mesela :) gazı da yok birini az önce uyutmayı başardım fakat biri uyumamakta ısrarcı etrafını seyrediyor. O uyuyunca da öteki uyanır muhtemelen 🤦🏼♀️
ilknurcelik Guldendikmen gaz problemi zaten 2. Ayda en sancılı şekilde olur sabır yapacak birşey yok. Dua edin çok uzamasın bizimki çok gazlı bir bebek 8,5 aylık hala tamamen geçmedi ama ilk zamanlara göre iyi çok şükür
Guldendikmen nnnurcann çok iyi anlıyorum seni ne yapacağız böyle tek bakıoyorum yemek bile yiywmiyorum
Guldendikmen c3rence oy kardeşim senin işin bizden de zor bir taneyle baş edemiyoruz biz ama en azından biri usluymuş bu arada benim ki hep ağlıyor ağlamadan dursa onada razıyım
Minikheyecan Saat 1 de uyudum 3.45 te kalktım hala ayaktayım hala uyuyacak diye bekliyorum oluyor böyle malesef napalım sabır
yarennn Selam bende 12de uyuyor 2de uyanan ve hâlâ uyuyamayan bir anneyim ne yaptıysam uyumuyor cildiracam
Guldendikmen Minikheyecan allah yardımcımız olsun keşke benimkide ağlamadan dursa memede susuyor sadece
MirzaAta 5 aylık bebegim 1.30 2 gibi uyandı hala uyanık ağlıcam artik sinirden😔 emiyor uyuyor yatağına koyuyorum ağlıyor şımdı kalktı oturuyoruz ve gözümden uyku akiyor gözümü kırpmadım dünden belli🤦♀️ bu ay düzelir diğer ay düzelir diye diye 5 aylık oldu hala aynı surda 2 saat sonra da diğer oğlum uyanacak bende b.k uyurum artik 😔🤦♀️
Secilly MirzaAta of bence de bana da sürekli 40ı cıkınca düzelir diyolar ne olacak bes günde ne degisebilir uykusuzluk sinir yaptı cok fena bunaldım kacıp gidesim var
nnnurcann Guldendikmen sabır duzelirler inşallah aynı sekildeyiz düşün sinirden yorgunluktan oturup ağlıyorum dün geceden bu yana hala uyanık
Guldendikmen nnnurcann bende aynı ağlıyorum sabır ediyorum düzelecek inşallah allah yardımcımız olsun