Deletedmom62626 ogretmenanneeee daha çıkmadı canım ohlum 9. Ayda çıkarmıştı kızım 7 ay 21 günlük hala yok mahfoluyor cocuk
Sarikuzumalp ogretmenanneeee 11 aylıkken çıkmıştı ilk dişimiz 😊 geç çıksın daha iyi. Bizim geç çıktı hiç diş sıkıntısı yaşamadık şükür sadece bu ara azı çıkıyor onda da geceleri 3 4 kez emmek istiyor o kadar 😊
Ceozip ogretmenanneeee kızım 8 ay 17 günlük. 7 ay 11 günlükken ilk dişi çıktı.diğeri de ondan birkaç gün sonra patladı. Galiba üstleri gelecek. Aşırı derecede huysuz. Ne bulursa hemen ağızına götürüyor sinirli sinirli damaklarını kaşıyor.
ogretmenanneeee Deletedmom62626 benim kızımda aynı nerdeyse 3. Ayından beri salya , elini ağza götürmeler vs var ha çıktı ha çıkıcak derken 8 ay 20 günlüğüz hala bişi yok 🤷♀️
Deletedmom62626 ogretmenanneeee az sabır canım çıksın emziriyorsan dislemeye başlayacak hszirlan kimi bebek geç çıkarıyor sağlıklı olsunlar da ben tetagil kullanıyorum iyi geliyor
ogretmenanneeee Sarikuzumalp erken çıkınca çabuk çürüyormuş diyorlar ama ne bilim heves işte heyecanlanıyoruz işte annelik 🥰
Sarikuzumalp ogretmenanneeee çıkar çıkar merak etme ilk diş te insan gerçekten çok seviniyor kaşığa çın çın çarpınca 😃 geç olsun güç olmasın çok yakındır pıt diye çıkması 😊
ogretmenanneeee Deletedmom62626 emziriyorum aynenn şimdi bile damağı ile sıkıştırıyor emerken dişi çıkınca ne olur bilmiyorum ama görmek değer heralde 😊
Ahtc ogretmenanneeee Merhaba bizimde tam 8 buçuk aylıkken alttan iki tane birden patlayıverdi 🤗 darısı başınıza
Deletedmom62626 ogretmenanneeee değer canım değer oğlum mahfediyordu beni sıra kızıma geldi bekliyoruz bizde bakalım hayirlisindan ağrısız sisisiz cikartsinlar inşallah 🤲 daha dur annecim diyecek o bambaşka ölürsun o zaman erirsin dis ne ki bu duygu tarifsiz
Prensesinannesii ogretmenanneeee 5 buçuk aylıkken ilk disimizi çıkardık şimdi 6 bucuguz 3 disimiz çıktı 🤭