EbrarBetulMomy Kızlar bebeğinizin kıyafetinden lekeleri nasıl çıkartıyosunuz kullandığınız birşey var mı Yazık güzelim kıyafetler mahvoluyor
Mrv-_- EbrarBetulMomy kurumadan beyaz sabunla yıkıyorum elde sonra makineye atıp kendi deterjanıyla yıkıyorum. Lekeyi kurutmazsanız çıkıyor.
sevval_5481 EbrarBetulMomy kesinlikle ilk olarak lekeyi yıkayın bi arındırın eğer önceden kalmış bi leke ise de makinenize ariel koyun ve uzun poragrama atın mis oluyor
EbrarBetulMomy Mrv-_- bende hemen yıkayamadım meyve suyu bulaşığı vardı mandalina portakal suyu😐 Çitiliyorum beyaz sabunla çıkarmadı Gerçi makineye attıktan sonra aklıma geldi leke iyice işlemiştir
EbrarBetulMomy Minikkualamm2123 yazık herbir kıyafete o kadar para bayıyoruz önlükler de zaten kirleniyor da sabit durmadıkları için💆
Evooiboo Ben ebebek baby me leke çıkarıcısı aldım çok güzel hemen yıkayamadığım da oluyo kuru olsa bile leke nemlendirip üstüne sıkıyorum bi çitileyip bi daha sıkıyorum lekeye hop makineye atıyorum mis gibi tavsiye ederim
EbrarBetulMomy Peki meyve lekelerini çıkarıyor mu? Portakal mandalina suyu lekesi çıkmıyor sabahtan beri çitiliyorum beyaz sabunla 😏
BuketBudak EbrarBetulMomy kosla vanish kullan canım. Bide lekeli olanları 60 derecede yıka. Ben normal olanları 30 da lekelileri vanish ile 60 da yıkıyorum çıkıyor.
Naz_N EbrarBetulMomy pamuklu programında ön yıkamalı olarak Dalan roxy ile yıkıyorum hiçbir leke kalmıyor. Genelde haftalık birikiyor, çoğu zaman da önlük kullanmıyoruz ve aşırı lekeler oluyor. Pancardan nara, siyah havuçtan pekmeze hepsi çıkıyor🐣
Deletedmom5284 EbrarBetulMomy leke çıkarıcı kullanıyorum babyme, yalnız ağır kokuyo ön yıkama yapıyorum
BuketBudak EbrarBetulMomy hayır hiç küçülmedi. Beyazlarını 70 ve 80 de yıkadığımda çok oldu ama hiç küçülmediler.
Angelius Soğuk suyla 5-10 saniye lekeyi akıtıp banyo peteğine asıyorum kirliler birikince makinaya atmadan önce lekelerin üzerine ecolunes baby leke çıkarıcı sprey sıkıp yıkıyorum inanılmaz memnunum hem temiz içerikli hem çok başarılı bir ürün