nursocum Premature ya bende hap kullanıyorum ama bir türlü çözemedim olayı adetim bitince mi başlıycam 2. Kutuya bir bilen olursa yazarsa sevinirim
Ayazpoyraz1 Premature hic korkma canim kendini kasma dogum yapan kadin icin bu spiral hicbirsey sayilir.
Akgunfatma Ben bu gün taktırdım benimde canım çok tatlidir stres oldum cok ama hic korkulacak birsey yokmuş canim
Akgunfatma Premature Ben Ozel hastanede taktirdim 250 tl spiral ucreti 65 tl muayene ucreti verdim canim
Akgunfatma EsraEymen Benim 5. Günümdü yok denecek kadar azdı. Ama 3, günü gidilse adetin cok iyi olur rahim tam aşağıda oluyor o zaman çünkü . Adetsiz taktiranda var ama adetliyken daha kolay bence rahim asagiya indigi için daha az hissediyosun
nursocum EsraEymen Yasmin kullanıyorum canım onda 1 hafta ara var. acaba 1 hafta aramı yoksa adet bitikten sonra başlamak mı lazım anlamadım.
zeynepalp Canın çok tatlıysa acır yani şimdi burda eğri oturalım doğru konuşalım 🙇 dayanilmayacak bagirtacak bı agri değil ama işte acı eşiğinde önemli