Mirosum Nisadnc uykusu geldiğinde yapıyorlar genelde ya da kulak ağrısı olabilir eğer uyku problemi yoksa bir doktora muayene ettirmenizi tavsiye ederim kulağımdan iltihap vs akıyor mu
benim_adim_ebruli Nisadnc emzirme sırasında yapardı benim oğluş, bi nevi oyalanıyorlar. yeşil renkte akıntısı yoksa sıkıntı yapmayın derim 😊
Nisadnc Alinduru 1.5 ay önce alt dişleei cıktı o zamandan beri var belirtiler gece sık uyanıyo kucak istiyo sürekli dişi cok kasınıyo Bayadır var cıkmadı üstler son 1 2 haftadır da kulaklarını cekiyo özellikle bugün cok yaptı
Mirosum Nisadnc hmm o zaman ya uyku ya diştir sıkıntısı uykusu geldiğinde çekiştiriyor bizim hep kulaklarını 😬
Gulsahhhh Nisadnc canım benim bebişte 6 aylık aynı sorun bizde de var bugün götürdüm gösterdim doktor baktı herhangi bişey yok sordum neden cekiyordur diye normal bu aylardaki bebekler de dedi
nursocum Nisadnc benim bebeğim şuan üst 4 diş birden çıkarıyor kulağını çekiyor ve kafayı sağa sola sallıyor Allah yardım etsin oğluma 🧚🏻 Sizinkide mutlaka diş çıkarıyordur