SinemYekta 4, 5 aylık oglum 2 aydan beri yuz ustu uyuyor uykularo guzel saglıklı ama tedırgınm yuz ustu yatmasındn sırt ustu hemen uyanıor sizde durumalr ne bu sekılde uyuyan bebeklerınz varmı
Livam SinemYekta benim kızım 48 günlük bu aralar sadece yüzüstü uykuya dalıyor onu uyuturken bende dalıyorum bi kalkıyorum yüzüstü kafasını diğer tarafa çevirmiş bile oluyor bende çok tedirginim ama uykuya böyle dalıyor bu aralar 🙄
Gulsahketenn SinemYekta etrafında agzını burnunu tıkayabileceği birşey olmadıktan somra için rahat olsun benim kızım beş aylık olucak doğdugu günden beri öle uyur
Livam SinemYekta şuan yan yatıyor yanımda ama sık sık uyanıyor böyle hiç sağlıklı ve deliksiz olmuyor uykusu 🙄 ne yapsam bilemedim ama uykuya dalmakta zorlandığı zaman yüzüstü yatırıp pışpışlıyorum direk dalıyor uykuya 😊
renkliruya oğlum hiç sevmiyor..gazını kolay çıkarsın diye o şekilde yatırıyorum hemen ağlamaya başlıyor.. Zamanla alışır mı acaba🤔
DuruNaz Kızım 7 aylık yüzüstü uyumaya bayılıyor sürekli döne döne uyuduğu için yüzüstü yatıyor kendi hemen kaldırıncaya ya da çevirince çok fena ağlıyor .kendi istediği gibi uyuyor