BalarisiYusra Eslemsura 40 çıktıktan sonra kestim ben uzadıkça da kesiyorum zaten tırnağı ilk zamanlar dediğin gibi kendiliğinden kırılıp düşüyordu ama kes bence artık ve uzadıkça kesmen gerek yüzünü çok çizer yoksa
Momita Eslemsura neden kesme dediler ki? Ben doğduktan yaklaşık 15 gün sonra falan uzamıştı ve kesmiştim uyurken. Hala da uyurken kesiyorum bence kesmelisin eldiveni çıkarıp hem kendini ve seni kesfetmesi gerekiyor baya uzamıştır bence tırnakları
Eslemsura Momita ya zaten böyle kendiliğinden düşüyor. Onlarında kesme demesinin sebebi tırnak havaya kalkıyormuş beni de çok çiziyor kendini de ama böyle kaynatacak şekilde değil tabiki
Momita Eslemsura ben hic bisey anlamadim havaya nasıl kalkar ki 😂ben kestim kalkmadi tırnağı normal..bence kesin yani 2 ay olmuş siz ne zamana kadar kesmemeyi düşünüyorsunuz
Eslemsura Çevrendeki herkes öyle dedi ama hiç kez diye bi duymadık yani kendisinide çok çizmiyor eldivene takıyorum
antikoalababy 2 ay oldu bende hala kesmiyorum . Çünkü kendiliğinden dökülüyor zaten. Kesilecek uzunlukta hiç olmuyor tırnakları