Deletedmom345 Kızlar bugün 6. Ay aşısı oldu oğlum.Şu an ateşi 38.2 alnından ateşi olduğu belli fakat elleri ayakları buz.Soysam hasta olacak türden.Akşam 8 de calpol vermiştim.Arafta kaldım.Tecrübeli anneler bu süreci nasıl geçirdiniz?
Selinto Deletedmom345 canım bizde dün olduk 38 oldu calpol verdim dün üstünüde bi kat ince zıbın giydirdim birde alnına ateş düşürücü bant yapıştırmıştım 1 saat durdu yatarken çıkarttım sabaha düşmüştü
Sevdaarel Deletedmom345 ben soymuştum tek kısa kollu zıbını vardı ama evin içi 25 derece idi fazla temas ettirmeme sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyordum ama o meme istiyordu yawrum
Sevdaarel Deletedmom345 çok geçmiş olsun bu arada analık zor iş sabaha kadar başında beklemiştim bişey okurum diye allahım sen koru bebeklerimizi
idilinannesi Selinto ateş düşürücü bantı nerden aldınız bizde 3 gün sonra 6. Aşımızı olcazda iyi geliyor mu bant
Deletedmom345 Selinto Ateş düşürücü bant hiç duymamıştım ama doktorlar belirli bir rakama kadar ilacı bile tavsiye etmiyor.Bant ne kadar sağlıklı bilemedim.Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻
Sevde123 Ateş olduğu için zaten el ve ayak buz gibi kesilir koltuk altından da bakin hala 38 ise önce campo düşmezse fitil verin aynı zamanda koltuk altı ve diz altına soğuk bez koyun ince giydirin bu geceyi atlatırsanız daha geçecek allah ın izniyle
Deletedmom345 Sevde123 Göğüs ve ense kısmından ateş olup olmadığı anlaşılırmış aslıda bizim ki ılık.El,ayakların çok soğuk olabileceğini bilmiyordum.Üstünü incelttim.Çok yükselmediği müddetçe ateş düşürücü vermek istemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Niko Sevde123 biliyorsunuzdur ame ben yine soyleyeyim fitil son care aklınızda olsun popoda catlaga neden oluyormus.
Selinto Deletedmom345 bant bebekler için canım eczanelerde satılıyor yetişkinler için değil bir nevi ıslak mendil görevini görüyor soğuk tutmak için
Sevde123 Niko bende hemen kullanın demedim ki bizim doktorumuz 37 buçukta şurup ver düşmezse 38 i geçerse fitil ver demişti
Niko Sevde123 drlar ne kadar farklı yaklaşıyor bizimde kafamız allak bullak oluyor bu yuzdrn .bizim dr da 38 e kadar müdehale ılık dus ıslak bez ile olmalı surup 38 ve üzerinde diyor