rumeysa613449 Merhaba kızlar ben hamileyken midemde agrı basladı ilk başlarda üşüttüm zannediyodum ve agrı ben kusunca geçiyordu bu hamilelikte 4 defa tekrar etti taki Doğumdan sonraya kadar şohusalıkta tekrar agrım oldu hastaneye gittim safra keseinde tas olduğu söylendi böyle bi durumla karşılaşan varmı ve naptınız
Nekwa rumeysa613449 cok geçmiş olsun Benim degil ama kaynanam ameliyat oldu aldilar taşları fln Yer fıstığı cok iyi geliyormus ondan bol bol ye bol su ic Agir kızartma cikolata kahve fln yeme canim
Ceyda_atay rumeysa613449 bende lohusalıkta meydana cıktı ve hamilelikte oluşmuş dediler bebeğim küçük diye 6 ay çektim ağrıyı ve cok çok beter durumlara geldim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı. En son doktor taşların cok sayıda ve cok küçük kanala düşerse cok sıkıntıya girersin kötü olur dediler ve benim ayda 1-2 kez olan agrılarım ayda 4-5 e kadar cıktı artık benimde canıma tak etmişti doktor emzirmemde bi sakınca olmıycanı ve çocuğunda yeterli büyüklükte ek besinle mamayla idare edeceğini söyleyince oldu hem de kapalı ameliyat yöntemiyle o kadar ay boşuna cekmişim direk ol kurtul ilerledikçe gerçekten çekilmez bir hal alıyor Rabbim şifalar versin hiç korkulacak bişey yok çeltiğin ağrıdan daha az acı cekiyosun ağrı çektiğine değmez tekrar geçmiş olsun 😍
Ersnozdemir rumeysa613449 benim hamilelikten öncede vardı safra kesesi ağrılarım bir çok kez muayene olmama rağmen herhangi birşey tespit edilmemişti. Hamilelikte bir iki atak geçirdim Doğumdan sonra felaket geçmek bilmeyen ağrılar yaşadım en son taş iltihap çamur ne ararsan varmış onu öğrendik. Bebeğim 2 aylıktı hiç bekletmeden ameliyat oldum. Bebeğimle gittim emzirdiğim için hastaneye. Ameliyattan sonraki ilk sütümü sağdım sonra hemen emzirdim. Doktorda bebek olunca bizi aynı gün yolladı eve gece kalmadan yürüyerek çıktım geldim evime. Çok kolay ve korkmaya değmeyecek bir ameliyat. İhmal edilirse sonu kötü olabiliyor çektiğiniz ağrının binde biri kadar bile ağrı çekmeyeceksiniz ameliyattan sonra 🙏🏻 Hemen olup kurtulun derim bebeklerimizin bize ihtiyacı var geçmiş olsun şimdiden 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ersnozdemir rumeysa613449 ve taşın kendiliğinden düşme gibi şansı Yok kanala düşebiliyor en fazla o da daha büyük problemlere Yol açıyor.
rumeysa613449 Bbebegim daha 40 günlük agrısı cok fena ve ben hergün bugün agrım baslıyck diye cok korkuyorum
Ceyda_atay rumeysa613449 ah valla cok iyi bilirim benimde ödüm patlıyordu agrım gene gelecek diye çocuğu kucama almayı bırak bakamıyodum bile çocuğa neler çektim valla ve bulunduğum şehirdeki doktorlar bilemedi dahiliyeye cıkmıştım en sonunda şehir dışına genel cerraha çıktım adam direk ameliyat dedi durdurmaz seni bunlar dedi ve öylede oluyo o agrılardan azaptan sonra maşallah şu an olmaması artık kimseye muhtaç kalmadan çocuğuna bakma cok güzel hiç bekleme benim ağrı çekmekten psikolojim bozulmuştu artık ol kurtul dua ederiz biz sana sakın korkma küçük bişey çektiğimiz ağrının onda biri Rabbim işini rast getirsin inşallah😍
rumeysa613449 Bbebegim daha 40 günlük agrısı cok fena ve ben hergün bugün agrım baslıyck diye cok korkuyorum
rumeysa613449 Randevu aldım tekrar dahiliye bölümüne gidicm Pazartesi Günü insallah hemen ameliyat tarihi verir cok dua edin bana 😘
Ersnozdemir rumeysa613449 dahiliyenin almamıza gerek Yok bekleyebilirsin dediği bir hastayım ve safra kesem o kadar büyümüş ki çıkarılırken bırakın keseyi taşları dahi kırmışlar içeride 🤷🏻♀️ Genel cerrahi doktorum olman gerekiyor demese dahiliyeyi dinlesem hala öyle bekliyor olacaktım belki de patlamıştı şimdi.
rumeysa613449 Genel cerraha gittim bana dahiliye bölümüne gidicegimi söyledi sıra beklemekten yoruldum sıkıldım psikolojim bozuldu dediğini yapcm başka bi hastaneye genel cerrah bölümüne alcm
rumeysa613449 Darısı başıma İnsAllah bende dayanamıyorum hatta karaciğerde sıkıntı çıktı safra kesesi tetiklemiş agrım baslayınca sarılıkta geçiyorum mama vermek zorunda kaldım kızıma vermemem gerektiği söylemdi
Papatyal rumeysa613449 benimde hamileligimde cikti taslar meydana cok cektim bebegim kucuk emzirmem gerek simdi olmam ameliuat dedim. Doktor olmalisin demesine ragmen kan degerlerim yukseldi iltihap olustu 4 gun yatisim yapildi iltihabi kuruttular 5. Gun ameliyat dediler gene olmam bebegimin bana ihtiyaci var dedim çıktım. Sonra gene ayni ağrılarne kadar ertelersen isin okadar zorlaşıyor bian once ol kurtul ben kendimi cok yiprattim bu süreçte cocugumdan ayri kalmamak icin 1 saatlik ameliyattan kactim kac gun hastanelerde yattim en son 20 gun yatmistim merak edersen profilime girip gorebilirsin neler yasadigimi neyse simdi oldum kurtuldum 3 hafta oluo ameliyati olali. Insallah bian once sagligina kavusursun evladindan ayri kalmazsin 🙂
rumeysa613449 Ameliyat günü verse hemen olcm hem kızım için hem kendim için cünkü dayanılıck gibi degil agrıları her gece bu gece acaba agrım olckmı diye beklemekten psikolojim bozuldu
Fyzaeyll Ah başlığı gördüm içim cız etti. Hiç unutmam o sancıları atakları. Hamilelik boyunca bebekten sanıldığı için birşey yapılamadı. Doğumdan sonra çok geç kalındığı için 3 ay hastanede yattım 1 endeskopi 2 ercp oldum en son ameliyat ile kurtuldum şükür. Bebeğimden ayrı olmak sütümü sağıp dökmek en zor olanıydı 😭 ameliyat en kolay kısmı ama benim artık çürüdüğü için açık ameliyat oldum bi süre daha bebeğimle ilgilenemedim çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Dilber rumeysa613449 benim bebegim 11 aylik 2 haftai once ameliyt oldum ameliyatsz kurtulamazsnz bosuna aci ckmeyin iltihapa dnusturmesin gidip sifanizi arayin bi gece bebegini idare edecek bir yakininiz var daha cok kucuk rht olur sizin icin emzirebiliyrsnz birsey olmuyo ama ben anestezili ilk sutu sagip dokmustum. Devlete bsvrdum 2 ay oldu hala aramadilar imkaniniz varsa ozelde olup cikin tavsiye ederim
rumeysa613449 Allah razı olsun hepinizden cok teşekkür ederim özele gittim ücreti 7 milyar dedi o kadar durum yok devleti bekliycm mecburen