Derya_nil Kızlar yavrum uyurken çok fazla üstünü açıyo, geceleri eziyet çekiyorum resmen sürekli üstünü örtmek ten. Sıcak tutar dediğiniz bi uyku Tulumu varmı? nerden alsam nolur yardımcı olun
Gunsenin Derya_nil ben ebebekten almıştım güzel geceleri üzerini açarsa üşür mü diye kalkmıyorum artık çünkü Bi de ona kalkarsam ölürüm ben 😄
Nrgs Derya_nil evimiz çok soğuk değil LCW’nin 1,7 tog olan tulumunu kullanıyoruz içine bir de ince bir pijama giydiriyorum ne terletiyor ne üşütüyor memnunum
Bebeto35 Derya_nil iç dış kumaşının pamuk olmasına dikkat edin. Bir de evinizin sıcaklığına göre tog değeri oluyor uyku tulumlarının. Alırken evinizin sıcaklığını dikkate alırsanız daha sağlıklı bi seçim yapmanıza yardımcı olur.
MihraKus LCWaikiki kesinlikle bizim evde kızımın odası biraz serin oluyor diye 2.7 tog aldım sanırım ama teras katımıZda hamakta falanda sallayınca giydiriyorum bazen çok çok rahat gerçekten
zehra76 Instagram’da ruyaniluykutulumu diye bir sayfa var. Tercihe göre muslin veya pazen kumaş dikiyorlar. Tek kat veya iki kat seçebiliyorsunuz