ikikizannesi kizlar bir haftadir ne gece ne gunduz uykumuz var kizim 2ay 7 gunluk eli surekli agzinda normal oldgnu dusundum mudale etmedim ancak bugun baktimki resmen kasiyor parmagiyla tekrar tekrar yatrip damagina baktim alt damak normal ust damakta kopek disleri kabarmis dis eti dolmus alt kisimda boyle sivilce gibi iki distede var ve surekli kasiyor ben de kasidim rahatliyor ama ilk kopek disi cikmazki bu nedendir acaba basinza geldimi
Anakonda Canım benim oğlanında 2 ayın başında başladı diş kaşıması salya olayı sonra ateş ve ishale döndü. Köpek dişlerimiz de pıtırtı vardı bizimde Kesin diş çıkartıyor dedik ama 3 aylık olmamıza rağmen hala aynı belirtiler sürüyor ve dişte yok. Bazen belirtiler erken başlayabiliyormuş
ikikizannesi Anakonda aynen sivolce gibi bugun fark ettim kopek dislerinde damakta kabarik duruyor surekli parmagyla kasiyor sukul baska sikintimiz yok uyku soruni oldu sadece
ikikizannesi Pinkades evet buyuk kizimda 4 ay basladi 6. ay sonu alt disler geldi ama minigimin kopek disleri kasiniyor