Zeyzeyyyyy Bebeğim 10 buçuk aylık ama asla ek gıdaya geçtiğimden beri yemiyor zorlarsanız yemez diyorlar doktorlar ben 2 gündür zorladım kustu kaşığa düşman oldu ben nasıl düzeltebilirim bu durumu ne yapabilirim çok üzülüyorum
mervedmr Zeyzeyyyyy Daha ek gıdaya başlamadık ama üstte kalsın. Allah düşmanımın başına bile uyumayan ve iştahsız bebek vermesin. Bizimki uyku yönünden sıkıntılı inşallah beslenme yönünden yüzüm güler
1Anneve1Bebek Zeyzeyyyyy bwl yap parçalar halinde eline var Brokoli koftesi yap karnıbahar koftesi yap tarhana koftesi pankek omlet parçala koy ben eline çatal bile veriyordum smdi kendi yiyo zorlama dediği gibi kendn ye bebeğe ver öyle öyle dene 😏
Alerjikkoala Benim oğlumda yemez üzülmekten yoruldum. Eline vermek biraz işe yarıyor. Mesela makarna, muz,bisküvi verirsem biraz yer.
Zeyzeyyyyy Alerjikkoala kaç aylık poğaça falan kemirirse kemiriyo benimkide mahvoldum bende üzülmekten
Tiredmomy Tiredmomy benim bebeğimde 8 aylık ama yemiyor hep mama mama neler yapıyorum yok iki kaşıktan sonra istemiyor napıcağımı şaşırdım
41hamile 18 aylık bnde yoruldum hele kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorum her gün asla yumurta yemedi görünce öğürüyor peynir yemez bal yemez öğlen uykusundan sonra Bi ne yerse yer corba ıspanak felan seviyor sürekli mememde çünkü aç gece sık sık memeye kalkar yese de cok az
Zeyzeyyyyy Eyllm yok midesinde sorun oldugunu hiç sanmıyorum olsa anlarım ben bunun her şeyine baştan sona organlarına beynine kadar baktırdım yani 10 bucuk aya kadarda kanıda çok a alındı sağlıklı çocuk şükür aklım sağlığından yana karışmıyor çünkü bizim prematüre oldugumuz için bakılıyo sık sık kontrolleri oluyo sünnette ettirdik 3 ay önce kan yine alınmıştı çocuk doktoru ozamanda en iyi doktorlara götürdüm pek yememesini umursamadı kilo boy iyi diyip
Zeynonunannesiii Zeyzeyyyyy döke saça kendi yemeyi tercih etti bir de elle yedirdim uzun bir süre pipetle içmek istedi uzun bir süre biz de geçiş yapamadık
Zerr Zeyzeyyyyy Bi doktor 9. Aydan sonra bebeğe evdeki pişen ne varsa ondan yedir demişti.. öyle de yaptım, küçük küçük parçala elinle ver mesela makarna kendi bile yer. Peynir, domates( 1 yaştan sonra), yumurta, salatalık, köfte minicik, pilav, patates
Zeynonunannesiii Zeyzeyyyyy biz ilk bebek tarhanası kefir yoğurt ile başladık lapaya yakın kemik suyu ile yapıyordum tarhanasını bide dönerli kaşık var bebekler için dökmelerini engelliyor tavsiye ederim iyi bir başlangıç oldu 🌸