Zeyha Emzirmeye başlar başlamaz su su suu diyorum resmen benim gibi olanlar ve nedenini bilenler parmak kaldırsın ☝️☝️☝️😋😋
ikiprensannesii2 Zeyha Yatak odası ve oturma odasının her köşesinde suyum bulunur yoksa ne yaparım bilmiyorum😂 resmen aşeriyorum o an sadece su oluyo gözümün önünde 😅
Japonprenses Ayy bende gece bile yanima su koyyorum dilim damağım kuruyo sanki bi tencere kavurma yemişim 😂
Esrakk Emzirirken insan vücudu cok su kaybedermis bu yüzden cok su icmek cok önemli özellikle emzirdikten sonra. Süt üretimi icin cok faydali su icmek
h_yigit2 Zeyha bende emzirmeden önce yanıma ve gece yatarken de baş ucuma mutlaka koyarım çok susuyorum vücudumuz su kaybediyor neticede efor sarfediyoruz bol bol su içelim ki sütümüz olsun🙇♀️🙇♀️
35-yes Zeyha aynen içim yanıyor emzirceğim zaman şişe alıyorum yanıma anlamıyorum niye bu kadar emzirirken susuyorum
seda84 Zeyha Doğum yapalı 58 gün oldu ilk 4 hafta deli gibi su içiyordum yanimda bir sürü su şişesi olurdu ama geçti eskisi gibi susamiyorum nedenini de bilmiyorum çok su içen biri değilim keşke yine o istek olsa
Zeyha seda84 Bilmem benim doğumdan beri var emzirirken susama isteği normalde bende çok su içen biri değilim