Esilam Kızlar kardeşim Yeni doğum yaptı eşini işten çıkardılar gece kondu sobalı evde oturuyor bez alamıyor kıyafet desen zaten yok ben elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama yetemiyorum bez kıyafet yardım etmek isteyen olur mu bebeğe dair bütün ihtiyaçlar yani kız bebek Aklıma asla böyle bişey yazacağım gelmezdi ama kardeşim çaresiz olunca mecbur kaldım. Kusura bakmayın nolur
Eda-aks34 Esilam nerede oturuyor bunun için belediye ve muhtarlıklara Başvuru yapar ise gerekli yardım sağlanıyor
Esilam Eda-aks34 Ankara kalecikte oturuyor daha yaşı 18 eşi de 19 inanın hiç bir şekilde gidip o başvuruyu yapamaz aynı şehirde olsak ben herşeyi hallederim ama bende nadir gidiyorum eşinin babası içkici ayyaş evden attı kayınvalide zaten yok ikisi de çocuk daha
Eda-aks34 Esilam allah yardım etsin çok zor bir durum tabi ama söyle bir şer var çocuğu için girmek zorunda tabi yardımcı olanlar durumu müsait olanlar yapar ama geçici sürekli olmaz onun söylemiştim allah yardımcısı olsun minik yavrunun yüzüne baksın rabbim