Beyzasmom Kızlar ben wee nin göğüs pedini almıştım ama hiç memnun kalmadım acil bi şekilde önerebileceğiniz marka var mı
elfozyil Beyzasmom ben wee denedim birde e bebekten aldığım var kullandığım ondan da memnun değilim katlanıyor bir şey oluyor
Prensesannesii34_ Beyzasmom ben bez koyuyorum , diğer şeyler emiyor ve ucunu yara yapıyor , beş ıslanınca nemli yapıyor yara olmuyor .
Beyzasmom elfozyil Bende wee den memnun kalmadım görümcemde vardı baya önceden almış çok güzeldi bende aldım ama değiştirmişler çok ince ve sızıyor süt
Prensesannesii34_ Beyzasmom ben bir penyenin tamamını koyuyorum katlayıp . Zaten hep evdeyim büyük duruyor göğsüm ama yara yapmıyor ve sızmıyor. Islanınca başka kullanmadığım üstlerden koyuyorum
Momita Beyzasmom lansinih ultra ince jelliden aşırı memnunum fakat su son zamanda fiyatından dolayı e bebek babyme ultra ince jelli aldım inanin aynı ikiside ve cok güzel tasma yapmıyor. Yalnız ultra ince jelli olsun düz olanı hic iyi değil en cok bundan memnun kaldım
arzunur Beyzasmom şuan bende wee kullanıyorum hiç memnun kalmadım bundan önce eczaneden başka bi marka almıştık o da kötüydü. En iyisi ilk aldığım Hanymish marka olandı hem ucuz hemde göğsü nemli bırakmıyor kuru kalıyor tekrar ondan alıcam.
Japonprenses Hepsini denedim en iyisi lansinoh kocaman emiciligi de güzel digerleri bi tuhaf oluyo süt aktikca topaklasiyo
busrasilra14 Beyzasmom kraft oneririm Bemde canim cok rahat ama simdi baby me kullaniyorum oda cok guzel rahat
nursocum Beyzasmom göğüs pedi yaraların iyileşmesine izin vermiyor ben hiç kullanmadım. E bebeğin kendi markasınınkini almıştım ne olur ne olmaz diye oda iyiydi yani yapışkanlığı
Leylamoms E bebeğin markasının kullandım ancak emzirme danışmanı göğüs pedlerinin mantar yaptığını kullanımının hijyenik olmadığını söylemişti ondan beri hiç kullanmıyorum