Ozlmylmz Alerjik bebek anneleri süt diyetinde neler yiyip neler yemiyorsunuz kahvaltılarınızda özellikle.
Aselask34 Ozlmylmz kahvaltıda zeytin patates yeşillik gibi şeyler tüketiyorum süt ve süt ürünleri et yumurta ve kuruyemişe alerjimiz var
Lilav21 Ozlmylmz patates yeşillik yumurta zeytin , tatlı da çok zorluyordu beni ama güzel tarifler buldum onları yapıyorum
Japonprenses Patates simit yumurta zeytin helva tahin pekmez roka dereotu salatalık yeşil biber domates pişi
Japonprenses Alinduru yoo tahin susamla yapilan bisey helva da aynı şekilde benim kızım hemen etkileniyo süt ürünü bulunan ufacik bisey yesem kanlı kaka yapio 4 aydir diyetteyim bi problem yasamadim
Alinduru Japonprenses evet biliyorum susam da yasaklanmıştı bana da o yüzden şaşırdım ben tabi her çocuk farklı
Aselask34 Ozlmylmz deri desti için henüz küçük kan tahlili yaptılar sonrasındada kakada gizli kan bakıldı
Japonprenses Ozlmylmz Helvada alerjin uyarısına baktığınız zaman tahin yazio zaten tahinde de susam sadece süt süt ürünlerine alerjisi varsa bi problem olmaz susam alerjisi varsa bilemem 4 aydır yiyorum sade tahin helvasını bi sıkıntı olmadı
Ozlmylmz Aselask34 bizde gidicez bakalım yaptırdığınız kan tahlilinde direk nelere alerjisi olduğu çıkıyo mu ben deride çıkıyo diye biliyorum.
Aselask34 Ozlmylmz süt alerjisi kanda belirleniyor diğerlerinide yediğimde verdiği tepkilerle listeye ekliyor doktorumuz 4. Ayda deri testiyle netleşecek nelere olduğu