Dilaratuana Almayı düşünüyorum bebeğim uyumuyor gaz sancısı çrkiyor ondan uyur diyorlar kullananlar. Kullanan var mı aranızda memnunmusunuz
NursaOz Dilaratuana tavana asılan hamaktan alabilirsin benim bebeğim kolikti hamak gelince rahatladı biraz hem sallıyorum hamak durana kadar evi süpürüyorum kahvaltımı yapıyorum çok kullanışlı
Aybarss_Mom Dilaratuana Hepsiburada dam svava hamak aldık memnunuz oğlumda çok seviyor fiyat olarakta çok uygun
drn5410 Dilaratuana holmen Marmaris hamak kullanıyorum yaklaşık 1 aydır kızım 5 ay 9 günlük çok şükür dedim hamağa geçince ayaklarım ağrıyordu öncesinde ayakta sallamaktan😬
Merve-250713 Dilaratuana bebeğim doğmadan almıştık çok işe yaradı oğlum 3 aylık ona yatıyor uyuyor gündüzleri mutfakta yanıma alıyorum beni izliyor. Tavsiye ederim. E bebekte ahşap stantlı yatay bebek hamaği.
Pares Dilaratuana tavana asılan zıp zıp hamaktan aldım 2 aylıkkenden beri orda uyuyor şimdi de yatağında yatmıyo oraya alıştircam diye uğraşıyorum ama yok 9 aylık oldu hala hamak bağımlısı oldu
Eeyyee Keyfibebeden aldım 1 yıldır kullanıyorum yerden hamaktan çok fazla rahat ettirdi bizi ama ses çıkarıyor birde benim bebeğim çok alıştığı için tatile biryere giderken hep yanımızda taşımak zorunda kaldık