Woody yavrusununannesii merhaba, Kraft guvenlik testlerine giren bir marka değil. Bu nedenle sıfırı bile çok önerilmiyor. Ayrıca oto koltuklarının ömrü 5 yıl.. Dışı sağlam olsa sa plastiklerde yıpranma olabilir. Elde kazaya karışıp karışmadığını da bilemezsiniz 3. Siz bilirsiniz tabi FerihaNerde
FerihaNerde Birdunyagezegen bütçe markaya ve kaliteye göre değişiyor :) fotoğrafını ne zaman yüklersiniz? Ve nerde oturuyorsunuz
Birdunyagezegen FerihaNerde markasi ortada zaten okumuş olsaydınız 😂 ozeldenn yazdı alıcı ürün satıldı.
TugbaNil Woody her oto koltuğu postunun altında sizi görmek çok keyifli. Misyon edinmişsiniz resmen, harikasınız 😊 çok kritik bir konu. Sizin gönderinizi görmesem ben yazacaktım
Medusafer Woody her oto koltuğu postunda bu yorumunuzu görmek gerçekten çok güzel bebeklerimizin güvenliği için olan belki en önemli konulardan biri ama hep göz ardı edilen basite kaçılan bir konu
Woody TugbaNil Valla gördüm mü kaçırmıyorum. Eskiden ben de 2. El bakılabilir diyordum. Ancak araştırdıkça öğrendim. Çevredekilerin de başının etini yiyorum bu konuda 😀