Ebru9360 Bebegim 10 aylık dun annem menemen yedirmis ve bugun cocugn sirti isilik gibi bisyler cikmis sanirim alerji hastaneye gitmelimiyim yada evde yapilcak bisy varmi
Alinduru Ebru9360 canım geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla solunumda yutkunmasa falan sıkıntı olursa hastaneye gidiliyor onun dışında döküntü vs bir daha yemediği zaman geçer.
tosbikannesiii Ebru9360 gözlenmeyin şimdilik sadece döküntü mü oldu kusma huzursuzluk kakada sıkıntı falan
tosbikannesiii Ebru9360 tamam bi daha vermeyin zaten domates 1 yasından önce yasak bi kaç sy bekleyin verince de emziriyorsanız önce siz yiyin deneyin sıkıntı olmazsa az az ona verin
Ebru9360 Alinduru saol cnm cok sukur solunumda yutkunmada siknti yok sadece kizariklik birazda huyszlgmz var
Alinduru Ebru9360 1-2 gün içerisinde geçer muhtemelen bizde de alerji yapınca genelde huysuzluk gaz sancısı oluyor 😊
Ebru9360 Alinduru hastaneye gitmeme gerk yani demi cnm bikac gun beklim cogalirsa gecmezse gidim internetten baktim bazialerjilr ölümcul fln yazıyodu korktum