BuseKeremBuglem Piyasada neeen hiçbir mama yok bilgisi olan varmı nereye sorsam 15 ocakta gelecek diyorlar aptamil kullanıyoruz hiçbir yerde yok hadi bebelac alalım bulana kadar dedik o da yok
Balkupum2505 BuseKeremBuglem zamıyla beraber gelecek bacim raflar dolacak. Firmaya kadar aradim insanlar magdur mama bulunmuyo diye. Sevkiyatin ciktigini market ve eczanelerin zamli satacagi icin stok yaptiklarini duydum
Seyma-2436 BuseKeremBuglem Ya burası Kars küçücük şehir eczanenin önünden geçerken boydan boya mama vardı sadece bir hafta sonra yok dediler çıldırıcam ya sırf zam gelecek diye yok yalanı söyleyip depoya kaldırıyorlar. Gerçi her eczane aynı değil 3 eczane sonra bulduk ama yaklaşık 60 lira fazlaya bir şey demiyorum artık 🤦♀️ Bulduktan sonra A101’e baktım bebek bezlerinin olduğu yerde vardı belki sizin ordada vardır
Merveby Aynı durumu bizde yaşıyoruz mama yok hiç bir yerde. Firmalar yılda iki kere üretim yapıyormuş o yüzdende yıl sonuna doğru stokları bitiyomus eczaneci söylemişti. Yılbaşından sonra gelicek demişti ama hâlâ hiç bir yerde yok
defne_erva Bende geçen 3 eczaneye gittim sadece son gittiğim ezc.de 1 tane kalmıştı . Oradaki bayan zam geleceği için stok yapıyorlar demişti. Sanki çok uygun bide zam yapıyorlar
Prensinannesii defne_erva zaten zammı geldi aptamil 1 65 alıyordum 80 olmuş nettede 100 den aşağı zor bulunuyor
Nlyckmk Merhaba herkese bende oğlum için sma mama alıyorum hiçbir yerde sma 3 numara mama bulamadık kaç gündür bugün bir yerde kalmış ordanda epey pahalı aldım malesef😞
Sibell677 Nlyckmk trendol dan baktınız mı acaba. Ben 1 numara kullanıyorum burda 80 90 satıyorlar Trendyoldan 57 liraya aldım
BuseKeremBuglem Seyma-2436 bakmadığımız market kalmadı dün gece şokta çalışan bir arkadaşımı aradım son 4 tane kalmış onları ayırttık bugün alıcaz
Prensinannesii BuseKeremBuglem siirteyim günlerdir mama arıyordum migros ta buldum sepeti den çıkarmışlar ama bugün a 101 de 250 gramlık olanlardan bulup geöen aldım. Prosyneo kullanıyordum hiççç bulunmuyor ki
BuseCan BuseKeremBuglem mama piyasa da yok çünkü almıyorlarmış. Hiç bir yerde yok o yüzden olanlar da çok pahalı.
SultanAnne BuseKeremBuglem Allah Allah nerede yaşıyorsunuz? Ben Bahçelievler’de yaşıyorum aptamil mama çevremde fazlasıyla var markette eczanede😕
kivircik_annesi26 BuseKeremBuglem bizde bulamıyorduk başka bi markette çok bulduk anlamıyorum biri yok diyor diğeri abla çok diyor 🥴