Gecenaz Kizlar yeni doğum yaptım 5 gunluk bebegim spinal sezeryan cok bas boyun agrisi tansiyon problemim var nasil atlattiniz sezeryan sonrasini ayaga kalkamiuroum
Elfdru Gecenaz omuz boyun agrısı için hastanede ağrı kesici yaptılar.. düz yatınca artıyordu benim 2 gün dik oturarak yattım baş ağrısı olmadı ama 1 kere nescafe içtim, bol bol su içtim
Eymeninannesiiiiii Gecenaz bir hafta daha ver kendine daha iyi olacaksın gün geçtikçe hayırlı olsun gözün Aydın yatakta bebeğinle vakit geçir tadını çıkar ❤️
Gecenaz Bende ayaga kalkamiyorum ayakda duramıyorum basim ve boynum tutuluyor boynumu tasiyamiyorum tansiyonum dusmuyor emzirirken kendimi cok kasiyorum gogus ucum aciyor ondan sanirim
Fitifiti Gecenaz Ben de 4 gün önce yaptım. Ağrılara sadece zaman lazım. Dikiş ağrılarına ise bol hareket
Balkupu Gecenaz nescafe ve bitter çikolata yiyin bol su için ve yürüyün kafanızı çok hızlı hareket ettirmeyin bana öneriler böyleydi hiç ağrı yaşamadım
Gecenaz Tansiyonum yuksek olmasa kendimi daha iyi hissedicem ama tansiyonla es zmaanli boyun agriisida oluncq bebegime bakamiyorum bile