Haticelif Kızlar ailelerden uzağız, gidecek bi yerimiz yok olsada gidemeyiz zaten de neyse… kızım 19 aylık yapmadığım aktivite almadığım oyuncak kalmadı olmuyo durduramıyorum ayakkabılarını ceketini alıp kapının önüne oturuyo lütfen tavsiye istiyorum siz neler yapıyorsunuz?? 1 senedir avm ye gitmedim ne ben ne de bebeğim. dışarısı buz gibi burama kadar derler ya heh o derece geldi artık siz gidiyomusunuz çok çok çok daraldım çığlık çığlığa ağlamasından
Eyllm Haticelif çocuk bunalmış belli ki dışarıya çıkmak istyr aileniz çok mu uzak gitseniz bebeğiniz için de sizin içinde iyi olur yada havalar güzelken biraz mahallede gezdreblrsnz
Can_deniz Haticelif su oyunlarını deneyebilirsiniz belki ilgisini çekebilir. Belki kapının önüne sizde otururak dikkatini çekecek şekilde tabii ona bakmadan görselleri zengin kitap okuyabilirsiniz. Benim tek ikna yöntemim kitap çünkü :)
Haticelif Kitaplar, parmak ,kuru,sulu,keçeli boyaları, bebekler,arabalar, cırtlı kitaplar,kaykay,top havuzu,kuleler önerileriniz bunların dışında olsun banamısın demiyo gerçekten
Haticelif Eyllm canım ailem Konya’da orda vakalar çok yüksek 3 saatlik mesafe uzak değil ama insan korkuyo, annemlerle abimle beraber yaşıyo evde bakıcı temizlikçi var gitmeye korkuyorum bu sebepten
mom20 Haticelif hakkından gelemediğim zamanlar çıkarıyorum apartmanın bahçesine indiriyorum .. çoğu zamanda dikkatini dağıtıyorum
Lavantakokusu Haticelif benimde kizim da 16aylik disari demeyi ogrenmis surekli disari diye agliyor hergun 2saat cikariyorum eve geldigimizde koltuga oturdugu gibi yorgunluktan uykuya daliyor kendiliginden okadar tatli ki saatlerce yatiyor anliyorum disari cikmak cok iyi geliyor
Haticelif Lavantakokusu yok canım 2 yaş sendromuna başladık biz sanırım daha hiç uyuyakaldığını görmedim, herşeye kızıyo elindekini fırlatıyo istemediği bişey olunca