Mom87 Akşama ne yiyecek bebeşler benim kızım 2.5 yaşında daha birşey yapmadım yardımcı olalım birbirimizi😊
NaimeYilmaz Mom87 Tavuk suyunda havucu enginarı rendeleyip pişirdim. Şehriye ekledim. Yoğurt, limon, sarımsak ve un ile terbiye hazırladım. Dün yapıp kavanozlamıştım onu yiyecek yayına da köfte pişiricem sanırım. Hazır onlar var. ☺️
Ceozip Mom87 kabaktan imam bayıldı yaptım. Kabağı 4 tane küçük çanak şeklinde kestim. Buharda pişirdim.içine de kuzu kıyma dan iç yaptım. Fırına verdim. Yanına da yoğurt
Ccansuu Mom87 balkabağı soğan sarımsak ve havucu küçük küçük doğradım tereyağında biraz çevirdim bir tatlı kaşığı da tam buğday unu eklemdim sonra iki su bardağı su ve şehriye koydum 20 dakika pişince de kaşar rendeledim yanına da brokolili erişte 🌱inşallah yer 😀
Ceyo0666 Mom87 benim kızında 10bucuk aylik yeşil mercimek yemeği ve makarna var yanında yoğurt olur 😊
Mom87 NaimeYilmaz immm terbiyeli çorbami bayılırım bende en yakın zamanda deniyecegim Naime hanımcım☺️
Mom104 Mom87 18 aylık kızım biz ne yersek onu yiyiyor ona özel yemek hazırlamıyorum ☺️ Yoğurtlu patlıcan&kabak kurusu Ispanaklı gözleme Şinitzel 🥰