gDa Hanımlar merhaba. 3 aylık bebeklerinizi kaç saatte bir besliyorsunuz? Benimki 3 ay 7 günlük emmek istemiyor. Bıraksam 5 saat emmeden durabilir. Memeye gelince ağlıyor kafasını geri itiyor. Emdiği zaman da öyle uzun uzun emmiyor? Sizde durumlar nasıl? Kaç saat sürüyor beslenme araları?
Aselhafsa61 gDa uyurken emzoriyorum daha çok hemdaha rahat ve uzun emiyor uyanıkken tutmuyor pek ama en geç 1 buçuk saatte bir uyuyor zaten
oldugrs1 gDa bu aylarda meme reddi oluyo galiba benim bebeğimde 3 ay 8 günlük memeyle resmen kavga ediyo çekiyo bırakıyo çekiyo bırakıyo 🥴
Fusyaligelin gDa benim doktorum bebekler 3 aya girdiginde büyüklerdeki ergenlik gibi bi döneme girerler bebek ergenliği deriz etrafi kesfetmeye çalışırlar cok emmek istemezler o yuzden demisti bizde 3 aylığız uykusunda bile veremiyorum zorla agzina sokunca uyaniyor geri uyutamiyorum meme reddi yasiyoruz sanmistim ama 3 aylik bebislerin hepsinde var sanirim bu sorun
gDa Aselhafsa61 Benimki uyurken ağzını kitliyor resmen. Biraz sersemken aliyor. Umarım iştahla emdiği günleri görürüm.
Miniknur 1-2 gun yapti onu. Sasirdim ve korktum ama hep denedim. Ve uykuda dolu dolu beslemeye calistim ozaman pek anlamadi:) sonra gecti allahtan. Simdi1,5-2 saatte bir acikiyor. Mizirdaniyor zaten. Meme istiyor hatta uyuyakaliyor arada keyfinden:)
Belginsena gDa 1 ay falan ama benim kzımda idrar yolu enfeksiyonu da bu ayda olmuştu ikisi beraber öyle 1 ayı geçmişti de 😥 meme reddi iştahsızlık falan enfeksiyon belirtisi de olabiliyor 2 hafta anlamamıştım bile 3. Ayda olur böyle meme reddi diye anlamamıştım 😢😢
Belginsena Bi yerde okumuştum 3 aylık olunca yenidoğanlıkyan çıkıyor diye herşey ilgisini cektiği için konsantra olamıyor diye sessiz sakın yerde deneyin
Zyal Ben de bununla ilgili post açacaktım yaklaşık bir iki haftadır istekle emen oğlum gitti resmen memeyle kavga eden bebek geldi.Hoplata zıplata kucağımda zorla veriyorum özellikle akşamdan uyuyana kadar bir şey oluyor . Biz meme ve mama gidiyoruz süt mü gelmiyir ona mı agliyir diyorum mama da içmek istemiyor bazen bizde memeyi alıyor bir iki dk sonra bırakıyor etrafa özellikle yuzüme bakıyor etrafı inceliyor.
Belginsena Zyal Öyle iştahla emiyordu ki günde kaç kere emzirdiğimi hatırlamıyordum bile sonra birden bıraktı hafif ateş yükselmesi hiçbir şeyden memnun olmama huzursuzluk ağlama iştah kaybı tartıda az gram alması 14 günde 200 gr gibi mesela daha önce yedi günde 400 gr almışlığı var
Sibell677 Zyal aynı durumu yasıyorum mama meme gidiyoruz ben biberonl veriyorum mamayi siz neyle veriyorsunuz biberondan dolayı mı böyle yapıyor acaba iki memeyi de 3 er dk anca emzirebiliyorum artık
gDa Zyal evet benim de yüzüme bakmaya başladı emerken o sırada da bırakıyor. Benimki pek istekli değildi memeye ama bu ara iyice arttı malesef
Belginsena Zyal Hayır ilk defa oldu 2.03 kere doktora götürdüm doktor sonunda idrar tahlili istedi ve maalesef kızım enfeksiyon kapmıştı