Srplsrpl 20 aylık kızıma bişeyler oldu. Altını değiştirtmiyor. Öyle ağlıyor ki sanki biri canını yakmış kendini sağa sola ayıyor anlamıyorum anlamlandıramıyorum böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden olur ne yapmak lazım ?
O_bir_anne02 Srplsrpl belkide mahremiyet duygusunun farkina varmistir yani tuvalet egitimi zamani gelmis olabilir 👍❤🧚♀️
annekuzusuuuu Srplsrpl 9 buçuk aylık oğlum delirmek üzereyim felaket ağlıyor kaçıyor galiba bezden sıkıldı bence onlarda haklı doğduğu günden beri bezli biz olsak bizde ağlardık bence ve ben hergun altını havalandiriyorum üzerine pijamasini giydirip biraz öyle duruyor çok hoşuna gidiyor
H_efe Eline değişik merak ettigi bir oyuncak veya bir eşya vererek altini değiştirmeyi deneyin. Onu kesfedene kadar siz altini degistirmis olursunuz
Srplsrpl H_efe oyuncak denedim olmadı telefon bile verdim kesinlikle bakmıyor. Müzikle oyunla çizgifilmlede denedim tık yok.
O_bir_anne02 Srplsrpl bilemiyorum benim kizim tam 2 yasindaydi tuvalet egitimini verdigimde masallah 7 gunde haletik biraz zor oldu ama imkansiz degildi kiziniz konusuyormu yani temel kelimeleri soyluyor degilmi ?🤔❤🧚♀️
Ceydakoruc Srplsrpl benim kuzenim kızına 1 buçuk yaşına doğru öğretti tuvaleti eğer bebeğiniz hazırsa erken değil 🤗
Baby_Mila Srplsrpl bende anlamıyorum eline bişeyler veriyorum bazen oyalanıyor bazen hiç umursamıyor ağlıyor kaçmaya çalışıyor geçiçi bir dönemdir herhalde
Srplsrpl O_bir_anne02 çok erken başarmışsınız maşallah. Anne baba vs 5 kelimesi var çok aktif değil konuşmada
Srplsrpl annekuzusuuuu bezden sıkılmadan mı bilmiyrum. Çünkü bezi bağlayıp ayağı kaldırınca bitiyor. Sonrası sorunsuz.
O_bir_anne02 Srplsrpl kaka bile dese o yeter benim kiz kakam geliyor derdi ama ilk gunlar basinda beklerdim saat basi tuvalete giderdik nerdeyse bir hafta banyoda oturduk ama basardik bence sizde basarabilirsiniz eger cocugunuz hazirsa hazir degilse kesinlikle zorlamayin 😊❤
Swtlna 2 yaşında 2 aydır aynı durumdayız, ben de nerde yanlış yaptım deyip duruyorum yani bu derece oluşunun bi nedeni olmalı bencede. 2 aydır ya sakın kaldım Olmadı anlattım yok kızdım olmadı, dönemsel mı acaba şimdi sizde de aynı durum olduğuna göre
Srplsrpl Swtlna bende dönemsel diye düşündüm. Herkes hemen hemen aynı yaşı ve sorunu yazmış. Ama nasıl davranılmalı ki. İlk bebeğim tecrübemde yok
Yavuzuannesi2012 Srplsrpl benim oğlum da öyle canım yatırdığımda yğzğne yastık koyuyorum aaa yavuz berdeymiş gitmiş yok cee falan yapa yapa değiştiriyorum öyle izin veriyor. Diğer türlü hiç birşeye izin vermiyo. Bizde bide şey takıntısı başladı bez markası mesela ben evybaby ve sleepy kullanıyodum. Geçen ablam hediye komili bez getirmiş bende o bitsin bari hemen kullandım bitti. Kendi bezine geçceğim zaman ağladı o bezi istiyorum diye. Hatta bikere bez takar takmaz kendini zorlsdı büyük tuvaletini yaptı bezi değiştir diye ağladı. Videosu bile var 😂 eline komiliyi almış poposundakini çıkarmam için ağlıyo komiliyi veriyor. Şimdide komili istemiyor sleepy istiyo bitti ya olmayanı istiyor 😂😂 biz 2 yaşındayız tabi 🤭
Erencinarinannesi Srplsrpl ben onu 8. Aydan beri yaşıyorum şu an 18 aylık 10 aydır külot bez kullanıyoruz altını yıkamaya başladım çünkü ıslak mendile izin vermiyor suyla yıkıyorum Bi şekil bezi giydiriyorum
Trkanmete Srplsrpl benim oğlum da 9aylık. Her altını değiştirirken çığlık çığlığa neden yapıyor bir türlü anlam veremedim.Pişiği falan da yok kullandığım ıslak mendilin soğuk olmamasına dikkat ediyorum Ve bu yeni başladı bezini çıkarıyorum taktırmaya bir türlü müsaade etmiyor. Altını değiltirirken eline sevdiği bir oyuncağı veriyorum biraz susuyor sonra yine aynı.