Edanurada 2 bucuk aylık bebeğimi düşürdüm montessori yatakta yatıyordu kayms yüzüstü yere yuksekligi elimle bir karış birşey olurmu kimseye diyemedim agliyom oyle
Bebiskomm Edanurada yatagn onune bariyer alıp takın ya da yastık filan bisi yokmuydu yanında dusmesini yuvarlanmasını durdursun diye.doktora goturmenizi oneririö cok kucuk cunku
Zeyneptoprak Edanurada gözlerde kayma fışkırır kusma sürekli uyuma halı (normalden fazla ) el kol hareketsizligini takip et canım az çok önünde bişey hareket edince takip edebilir ellerinden tut senin elini kavriyomu hafifçe yukarı kaldır doktor kontrolde yapar ya
Cihan Edanurada benim bebeğim de 3 aylıkken düşmüştü doktor yer yakın bile olsa onun için tehlikeli olabilir getirin dediler götürdük bir gece hastanede yattık sürekli kontrol ettiler bence oturup ağlamak yerine al Çocuğu doktora götür Allah korusun bebeğini
Purple13 Edanurada normalde 4 5 saat uyutulmadan takip ediliyor hareketleri gözlerde kayma fışkırır tarzda kusma gibi. Yükseklikte önemli ama bebeğiniz çok küçük genelde 4. 5. Aylardan sonra oluyor anlaşılabiliyor ama küçük bence götürün yada arayın doktorunuzu.
Dadam Edanurada ağlıyon öyle de, ağlama doktora götür, küçük daha birşey olur anlamazsın. Allah korusun, geçmiş olsun 🌼
Edanurada Resim atcam bilemedim yerdede battaniyesi hiç ses gelmedi acaba battaniyenin üstünemi düştü kucağıma Aldm biraz icni çekti geri gülmeye başladı anormal bir belirtisi yok şuanda allah belami verdi
hickimse1 Edanurada kızınızı zor olucak ama uyutmayın. Ve acile götürün siz anlayamazsınız ama bir şey olmuştur belki. Cünkü daha çok küçğk