Arastirananne44 Merhaba güzel anneler robot süpürge kullanan var mı? Ben almayı düşünüyorum ama hiç temizlemiyor diyen de çok elim ayağım oldu diyende çok. Arada kaldım yani. Tavsiye eder misiniz?
YasemiNYagmur1 Arastirananne44 xiaomi vacuum kullanıyorum 1 seneden fazla oldu. Kim demiş temizlemiyor diye benden güzel temizliyor 🤣🤣
turunculuanne Arastirananne44 bence çok güzel. Özellikle silme özellikli olanlar. Telefondan direk açıyorum oturduğum yerden ev süpürülüyor. geçen gün ilk kez silme modunu da denedim mis gibi yaptı
Leylamoms Xiaomi kullanıyorum bende sadece ayda 1 büyük süpürge acıyorum o süpüruyor arkasında hemen mop yapıyorum evim pırıl pırıl valla cok memnunum elim ayağım resmen
Arastirananne44 Cqdm46 H_efe turunculuanne Leylamoms @yas_emin3467 Çok rahatladım ya tam almaya karar vermiştim kötü yorumları görünce vazgeçmiştim. Çok sagolun valla ya 😍😍😍
H_efe Kesinlikle elim ayagim oldu. Bebekle ev süpürmek neredeyse imkansiz o yuzden iyiki almisim diyorum. Ayda bir buyuk supurgeyi aciyorum bazen acmiyorum bile çünkü ev hep temiz oluyor robot supurgeyle. Cekim gucu gayet iyi xiaomi tabiki👍