Betul00 Merhaba anneler oglum uykusu geldiginde ve gece uyurken yuzu cok kasiniyor.. ve bazen kulagini cok kaşıyor kipkirmizi yapiyor.. gece uyurken uyaniyor. emiyor mesela, yataga koyuyorm hemen kasimaya basliyor.. ama sadece uyuma ve uyku esnasinda gunduz ayaktayken oyle problemimiz yok oglum 3 aylik.. tecrubelrrinizi paylasirsaniz sevinirim...
Adensu Betul00 belkide o kasimayi kendine adet edinmistir oyoe hosuna gidiyordur kulagiyla oynayarak uyuttuysabiz belki aliskanlik kalmistir
sevcan Betul00 Aynılarını benm kızımda yapıo hatta kabuk bağladı kanatıp kulağı, bende neden anlamıorum.
Karenimmm Betul00 aynı şey benimkinde de var daha bugün doktora sordum 6 aylığız. Ya uykusu geldiği için ya kulak iltihabı yada diş İçin kaşır dedi. Sizin diş İçin erken uykusu geldiği içindir. Kontrolleri düzenliyse kulak iltihabı da değildir
Betul00 Kulak iltihabi olsa ates olur ve gun icindede yapar aynisini degllmi? Uyanikken yapmiyor Karenimmm bende cozemedim.. sevcan Sanmiyorum bazen kendini uyariyor cunki Adensu