Bismillahhhh Kızlar doğumdan sonra 10 kilo kadar verdim ama artık veremiyorum 😔 kızım 9 aylık, emziriyorum. Emzirirken günlük 1 bardak yeşil çay içsem bir zararı olur mu? İçen veya doktoruna sorup sorun olmaz diyen var mı?
kagan1 Bismillahhhh canım emziren bi akrabam diyetisyene gitmiş içilebilir demiş ben de içmeyi düşünüyorum
Gizemta Bismillahhhh ben sormuştum rezeneye ve kimyon çayına bile hayır diyen doktor günlük 1 fincan yeşil çay içebilirsin demişti kahveyi bile haftada bir gün iç demişti… özellikle Japonya’da hamile ve emziren annelerin yeşil çayı çok içtiğini ama sen yinede 1 fincan iç demişti
Bismillahhhh kagan1 göbeğimle başım dertte. Kızım hiç uyumuyor spor yapamıyorum. En azından yeşil çay faydalı olur diye düşündüm 😊
Bismillahhhh Gizemta içim rahatladı bende günlük 1 fincan başlayayım 😊 sen faydasını gördün mü yeşil çayın
Gizemta Bismillahhhh ben zayıflamak için değilde içecek sıcak birşey için sormuştum ıhlamur ve yeşil çaya onay çıktı 😊 yeşil çayı akşamları karnım acıkınca içiyorum iştah kesiyor sanki yada çok canım bişiler istiyorsa süt içiyorum yoksa cips, çikolata ne varsa saldırıyorum bazı günler saldırıyorum 😉 60 kiloya düşmüştüm 63e çıkmışım bu ara yeniden dikkat etmeye başlicam özellikle akşamları