Gzde1 Oğlum 2 gündür sık sık ateşleniyor ilaç veriyorum düşüyor sonra tekrar aynı diş belirtisi dicem ama sürekli de kontrol ediyorum neden olur acaba sık sık ateşlenme
MerveDerki Gzde1 ölçüyomusun canım peki kaç derece ateşi. Diş olduğu zaman 37 nin üzerine çıkmıyomuş sanırım
saripapatyam2 Gzde1 enfeksiyon olabilir viral enfeksiyon sa 3 günde ateş biter. Bakteriyel enfeksiyonda ateş daha uzun sürer antibiyotik kulllanması gerekir
Gzde1 MerveDerki acile götürdüm acildeki doktor ateşi 37 yi geçerse kakada kan ihsla kusma görürsen gel dedi
Gzde1 MerveDerki kadının konuştu konuştu hiç birşey anlamadık ki ne ben ne de eşim ordna girdi burdan çıktı
Ozlem89 Benim bebeğim 9 ay 25 günlük pazar gününden beri ateşi çıkıyor 37 37.5 38 oluyor ishal de oldu doktoruna söyledik ateşi için dolven şurup verdi diş belirtisi dedi
Gzde1 MerveDerki valla ya ordan oraya atladı diş dedi ek gıda dedi uykuszluk dedi susuzluk dedi hiç bişey anlamaıdm
Ekimannesi06 Gzde1 canım yeğenim 5 gündür aynı haldeydi iki önce sağlık ocağına götürdüler. Altıncı hastalık diye bişeymiş. Döküntü varmı takip et. Götür ama doktora