Didem_AVCI93 Bebeğime 2.ay sonu aşısını yaptıracağım pazartesi gittim hemşire çarşamba gelin dedi çarşamba yapıyolarmış 3 aşıyı birden yapcaz dediler nasıl yapıyolar bebegimin canı çok yapicak offff çok üzülüyorum 😔
Can76 Didem_AVCI93 iki bacağına bide omzuna yapıyorlar sadece bebek huzursuz oluyo biraz bazılarındaysa ateş olabiliyor hep takip edin benim 37.5 oldu bir çay kaşığı calpol verdik geçti .uzulmeyin canım sonuçta onun iyiliği için bu sadece biraz daha enerjik olun gece ağlamasa da ben kalkıp ateşini olcuyordum allah yardımcınız olsun🙏🙏
Mrs_Ladybird Didem_AVCI93 birazcık ağlıyorlar tabi minnoşalar bizde geçen hafta olduk ateş huzursuzluk olmadı ilk gün sadece sürekli karnını doyurdu uyudu
Quinmom Can76 bugünde bizde asi olduk 2 aylık normal de kaç derece olmalı ateşi bebislerin kaçta vercez
Mrs_Ladybird Quinmom genel de 38üstünde öneriyorlar 37.5 38 arası olursa da göğsüne koltuk altına hafif hafif ıslak bez uygulamak gerekiyor ama onu da çok soğuk tutmamak lazım bu sefer de vucüt üşürse kendini ısıtmak için ateşi yükseltebilir.